Може би ще ви се стори странно, но има хора,

...
Може би ще ви се стори странно, но има хора,
Коментари Харесай

5 зодии, които трябва да убеждавате постоянно, че не ги нападате

Може би ще ви се стори необичайно, само че има хора, които все считат, че някой ги упреква в нещо, че им държи сметка или че ги атакува. Логично, те заемат отбранителна позиция и се пазят с всички сили. Това води до проблем в връзката, постоянно до същински разногласия и до загуба на познати и другари, заради тази линия от характера им. Следващите 5 зодии са тъкмо такива – ще би трябвало да се впуснете в дълги пояснения, с цел да им покажете, че просто си говорите с тях, а не ги нападате. Нека забележим кои са те.

Рак – поради своята мощна емоционалност, Раците не простят и не не помнят. Търпят болежка и изменничества, само че повече няма да ви позволен до себе си, в случай че има сторите нещо сходно. За страдание постоянно придвижва предишния неприятен опит в новите си взаимоотношения и с цел да се убеди, че няма да го нараните, би трябвало да почакате и да издържите инспекцията на времето. Бъдете подготвени за много отбранителни офанзиви.

Овен – те са доста горди, родени водачи, стремящи се към върха. Вярват единствено на себе си и мъчно позволяват хората наоколо. Захванат ли се с нещо, го довеждат до самия край. За тях животът е борба, която се борят да завоюват и от време на време не помнят да му се любуват. Овните се усещат добре, когато виждат, че те са водещи и когато се пазят, въпреки да няма от какво. Те желаят да са сигурни, че няма да бъдат подмамени, излъгани или предадени, по тази причина постоянно заемат отбранителна позиция по отношение на хората.

Близнаци – доста бързо могат да покажат неприятната си страна, в случай че усетят, че биват нападнати и то без да са отговорни. Обичат да спорят, в кръвта им е. Понякога чакат комфортен случай или се хващат за най-малкото. Те ясно ще ви покажат, че с тях не можете да си играете, да вършиме интриги или да злоупотребявате с добротата им. За тях е значимо да са сигурни, че са се защитили по най-хубавия метод. Те не са от най-търпеливите хора, тъй че около тях би трябвало да се внимава.

Дева – тя е перфекционист, който не може да търпи несправедливостта. Отдава се напълно на всичко, с което се захване и е подготвена да се пази с всички сили. Проблемът при нея е, че мъчно позволява хората до себе си, изключително в случай че прекомерно бързо поискате да бъдете неин другар. По-добре я оставете да ви опознае и в случай че реши, да ви подкани да бъдете подобен.

Телец – той ще брани позицията си със зъби и нокти, стига да забележи, че се пробвате да го обвините в нещо или да оспорите правотата му. Телецът не се интересува от непознатото мнение или по какъв начин наподобява в очите на хората, за него е значимо да бъде победител и да наложи своето мнение, което счита за вярно. Ако усетят, че пробвате да нарушите правото им на изложение, просто бягайте надалеч.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР