Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят

...
Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят
Коментари Харесай

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, счита съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация
Има извънредно напрежение в обществото. Не си припомням горивото да е било 3,60 лева, всеки ден цената на газа покорява нови върхове. Има хора, които желаят да закриват търговски вериги и да възстановяват връзките си с Русия. Не виждам нито един, който да милее за България. Лъжат ни, че живеем прелестно и вървят на закуска в американското посолство, с цел да редят кабинет, съобщи Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в студиото на „ “ по България ОН ЕР.

По думите му няма естествен диалог за политики и за бъдещето, а кого и по какъв начин ненавиждаме през днешния ден. Сиди означи, че към момента не са създали коалиция, а са провели, което да се бори за взимане на властта и нормализиране на политиката.

Не ни стигна времето да тръгнем да вършим този план. В момента хората гласоподават, тъй като ненавиждат или харесват Бойко, уточни той.

Сиди се съмнява след изборите да бъде излъчен постоянен кабинет.

Единственият късмет за постоянен кабинет е ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Ако това се случи, планувам по-дълъг живот на идващия парламент. По-скоро не виждам по какъв начин това може да се случи. Може би ще отидем на въртележка от избори, сподели още гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Сиди се е разразила ужасяваща акция против Вътрешна македонска революционна организация от „ невероятни демократични човечета, които всеки ден разказваха невероятни нелепости “. Той посочи, че за разлика от останалите партии, те са сменили управлението на Вътрешна македонска революционна организация и са поели по нова линия.

„ Възраждане “ не попада в патриотичния, а в популисткия бранш. Разговор и допирни точки с тях нямаме. „ ИТН “ има вярна позиция по тематиката „ Македония “, само че доста неправилни позиции по други тематики – възвърнаха опцията Карадайъ да се моли на Ердоган за нови 100 хиляди гласа на тези избори. Г-н Янев беше упоменат като една от тези обединения, за които към този момент не виждаме ясна взаимозависимост от съветското или американското посолство, разяснява Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР