Може би сами усещате, че колегите ви определено не ви

...
Може би сами усещате, че колегите ви определено не ви
Коментари Харесай

6 знака, че вашите колеги не ви харесват

Може би сами усещате, че сътрудниците ви несъмнено не ви харесват и нямате потребност от знаци, които да го потвърждават. И въпреки всичко, с цел да потвърдите или пък отхвърлите своите съмнения – вижте 6 знака, че вашите сътрудници не ви харесват.

Човек самичък избира своята работа, само че за жалост няма властта да дефинира за кого и с кого ще работи. Ето за какво той постоянно е изправен пред три благоприятни условия: да попадне на сътрудници, с които да се сприятели, да работи с хора, с които не се харесва въобще и да има прилични работни връзки с сътрудниците си – без прекомерно топли усеща, само че и без неприятни такива.

Ако вие не харесвате своите сътрудници, евентуално и те не харесват вас. Може би даже нямате потребност от удостоверение, тъй като просто го усещате.

 
Въпреки това – прочетете кои 6 знака несъмнено демонстрират, че вашите сътрудници не ви харесват:
 
Постоянно спорят с вас
Някои хора просто обичат разногласията, само че в случай че всички ваши сътрудници си намират аргументи да спорят с вас, това несъмнено не е добър знак. Особено, в случай че аргументите са оскъдни. Вероятно вашите сътрудници ви одобряват за лесна цел, над която се пробват да преобладават посредством вербална мощ.
Избягват ви
Друг явен знак, че вашите сътрудници не ви харесват е, в случай че те доста ясно ви заобикалят. Всички отиват да обядват, само че не ви викат с тях? Всички разискват нещо значимо, само че не желаят да го споделят с вас? Игнорирането несъмнено е присъщо на хората, които не желаят да споделят с даден човек.

 Добави изложение
Саркастични са с вас
Някои хора просто имат по-саркастична натура. Това, несъмнено, не ги оневинява, в случай че по този метод засягат другите. Ако обаче всички вашите хора ви приказват саркастично и като че ли ви подценяват, това несъмнено е знак, че не ви харесват и се държат по този метод преднамерено.
Присмиват ви се
Присмиването може да е очевидно, само че може и да е зад тила. Във всички случаи човек го усеща. В случай, че постоянно сте мотив за смешки отстрана на своите сътрудници, това значи, че те сигурно не ви харесват. Най-вече, в случай че шегите са груби и в действителност неприятни (обиждащи).
Отказват помощ
Случило ви се е да имате потребност от помощ, само че вашите сътрудници са ви отказали? Направили са го, тъй като не ви харесват и не желаят да ви оказват помощ, а не, тъй като са заети с нещо по-важно (което биха могли да употребяват като оправдание).
Подценяват вашите триумфи
Когато човек не харесва различен, той е податлив да се вглежда единствено в неговите дефекти и да подценява качествата му. По тази причина, в случай че вашите сътрудници омаловажават вашите триумфи или са доста сюрпризирани, когато ги постигате, това е, защото те не ви харесват.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР