Може би разпадането на Величие е била заложената цел от

...
Може би разпадането на Величие е била заложената цел от
Коментари Харесай

Виктория Василева: Може би разпадането на Величие е била заложената цел

" Може би разпадането на " Величие " е била заложената цел през цялото време ", съобщи настоящият народен представител от някогашната партия " Величие " Виктория Василева.
" Мисля, че имаше проекти " Величие " да поддържа ГЕРБ ", съобщи Василева.
Тя беше безапелационна, че в случай че е имало сходни проекти " Величие ", то това са " били проекти на някой различен, само че не и нейни ". Каза, че зад тези проекти стои Ивелин Михайлов. " Но мисля, че това, което се случи е христоматиен образец за това какво се случва в политиките, когато загубиш визия за действителностите и да оставиш егото на един човек да унищожи една концепция ", добави Василева.
Василева акцентира, че по време на предизборната акция от партията са отправяли ясни политически послания, а не " диалози на такова махленско равнище ".
" С влизането в Народното събрание обаче този сериозен политически диалог изчезна. Веднага започнаха едни доста странни обвинявания и безусловно клюки ". " Още на втория ден започнаха едни натрапчиви внушения, че 5,6 депутати от " Величие " са пробити, купени ".
Тя добави, че е " извънредно под достолепието ѝ е да дава отговор на болните мечти на един член на една партия ". Каза, че ще дава отговор на сходни обвинявания единствено и само в правосъдна зала.
" Там е една цяла кохортичка от хора, при които хроничната неистина очевидно е естественото положение. Ще преценява кои са били най-тежките клюки, обвинявания и ще се съсредоточа върху тях ".
Отказа да дава отговор на изказвания от Ивелин Михайлов, тъй като " някакъв човек от дълго време живее в паралелна действителност ". По думите ѝ той очевидно е целял да придобие някаква известност. Каза, че тя борави с обстоятелства, които скоро ще станат притежание на всички за това какво стои зад всички дейности на Михайлов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР