Може би повечето от нас са стигали до задънена житейска

...
Може би повечето от нас са стигали до задънена житейска
Коментари Харесай

Майка на две деца разплака всички с тази СНИМКА от магазина

Може би множеството от нас са стигали до задънена житейска улица. И е било мъчно да се бута животът ежедневно, и е изглеждало невероятно да се продължи.

Същото се е случило със самотната майка Никол Полън, чийто живот обаче, претърпява внезапна смяна единствено за четири Коледи и единствено тъй като тя е съумяла да откри мощ в себе си и да си го пожелае, написа maikomila.bg.

В момента плача по средата на магазина.
Преди четири Коледи можех единствено да си бленувам за този ден и, почтено казано, мислех си, че няма да пристигна в никакъв случай.
Преди четири Коледи бях самотна майка с новородено бебе и 6-годишен наследник. Справях се с всичко сама.

Преди четири Коледи живеехме в апартамент с едно помещение и тримата спяхме дружно на едно огромно легло.
Преди четири Коледи таман бях почнала актуалната си работа, откакто ме бяха изхвърлили от предходната, тъй като бях бременна. Месеци наред преживявахме с купони за храна и дребното спестявания, които имах.

Преди четири Коледи таман си бях платила сметките и бях спряла приемането на помощи. Веднага щом наваксах със сметките, използвах останалите ми пари за на ниска цена коледно дърво.
Преди четири Коледи имах единствено 20 $ за декорация. Разбрах, че магазините за един $ имат цялостен набор украшения.

Преди четири Коледи с 20 $ в ръка купих няколко червени и златни коледни топки, връх за елхата, постеля за подножието ѝ и някакви материали, с цел да направя гирлянди.

Преди четири Коледи стоях на опашката във „ Всичко за един $ “ и се надявах и молех някой ден да мога да си разреша „ същински “ коледни играчки. (Тези от магазина за един $ са направени от евтина пластмаса, само че децата ми по този начин и не схванаха каква е разликата.)



Знам, че несъмнено ви се коства неуместно да си пожелая нещо такова, само че то си беше чисто и просто предпочитание за по-добри дни.
Пожелах си по-добър приход, повече непоклатимост и опция да дам на фамилията си ПОВЕЧЕ.

Днес заставам пред коледния щанд в магазина, подготвена да купя първите си „ същински “ коледни играчки.
Веднага щом минах сред стелажите, започнах да рева. На мига си спомних желанието си отпреди 4 години. Спомням си по какъв начин си мечтах за този миг. Спомням си по какъв начин си мислех, че в никакъв случай няма да се случи. И ето го.

Бях толкоз изпълнена с страст, че единствено си повтарях „ Еха! Получи се! Направих го! “ Знам, че на някого моята страст може да му се стори глупава. Обаче не е поради коледните играчки, а поради всичко друго в живота ми.

Четири Коледи по-късно към този момент не съм самотна майка. В живота ми има прелестен, любящ мъж, който освен, че се грижи за мен, само че и за децата ми.

Четири Коледи по-късно към този момент не пребивавам в едностаен апартамент, споделяйки леглото с двете си деца. Живея в чудесна къща със заден двор и спални за всяко от тях.

Четири Коледи по-късно към момента съм на работата, която бях почнала преди четири години, и до момента са ме повишили четири пъти. Имам читави спестявания и мога да си разреша някакви „ екстри “.

Четири Коледи по-късно пребивавам в тези „ по-добри дни “, за които преди време можех единствено да си бленувам.

Споделям всичко това, с цел да кажа, че може да се случат доста неща, в случай че човек запази вярата и работи крепко. Знам, че когато си уединен родител и се опитваш да се оправиш с всичко, може елементарно да се обезкуражиш и да ти се прииска да се предадеш. Но апелирам ви, недейте.

Обещавам ви, че животът става по-хубав, когато давате най-хубавото от себе си и имате религия в личните си сили. Вижте какъв брой доста може да се случи единствено четири Коледи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР