Може би няма човек, който да не е чувал за

...
Може би няма човек, който да не е чувал за
Коментари Харесай

3-месечната ДИЕТА, с която ще постигнете желания резултат

Може би няма човек, който да не е чувал за 90-дневната диета и да не се е опитал да я последва. Можем да кажем, че тя е една от дребното диети, които дават действителни резултати, а нейни основатели са Бреда Хобат и Мойца Поляншек. Дори да нямате потребност от събаряне на килограми, диетата е подобаваща и за хора, които се стремят да водят здравословен метод на живот без ограничавания. Диетата е безвредна и продължава три месеца. При прилежно съблюдаване на режима, ще получите съвършени резултати. Все отново, дано се срещнем с тази диета:

Принципи на диетата
Тумор в менюто. Как храненето е обвързвано с рак
Според Световната здравна организация ракът е лишил живота на 10 милиона души през 2020 година, а над 19 милиона са били диагностицирани...
Прочети повече
В основата на диетата се състои разделното хранене, която концепция са следвали словенските диетолози при основаването й. Освен за намаление на тежестта, диетата е подобаваща и за забързване на метаболизма и възстановяване работата на храносмилателната система. Целият интервал е разграничен на 4 цикъла, които би трябвало да спазвате прецизно. Ето и схемата:
•    Ден 1 – употребяват се единствено протеини;
•    Ден 2 – употребяват се нишестени храни;
•    Ден 3 – въглехидратни храни;
•    Ден 4 – храни, богати на витамини;
•    Ден 5 – стартирате цикъла изначало.
Веднъж месечно, след приключването на 7 четиридневни цикъла, би трябвало да си отбележите деня, в който ще консумирате единствено вода – така наречен воден ден. Към водата може да добавите само лимон. През тези 90 дни ще имате 3 водни.

Примерни храни за обособените дни

Тъй като може не всеки да е осведомен със състава на храните, които употребява, сме ви приготвили по няколко образеца за всеки ден от цикъла:

•    Ден 1 – за протеини
Тук може да хапвате яйца, млечни артикули, риба, постно месо, морски блага и други като за гарнитура е разрешено да употребявате неутрални зеленчуци.
Идеалната закуска, която контролира кръвното
Ежедневната приложимост на кисело мляко оказва помощ да се снижи кръвното налягане при хипертония, са изяснили учените. Резултатите от тяхното и...
Прочети повече
•    Ден 2 – за зърнени храни
Такива са да вземем за пример зърнените култури като пшеница, елда, просо, ячка, ечемик, овесени яки, самун с трици, разрешени са и бобовите растения, както и всички зеленчуци и зеленчукови бульони.

•    Ден 3 – за въглехидрати
Позволени са всевъзможни тестени произведения, които обаче не съдържат квас, сладолед, шоколад с доста високо наличие на какао, твърда пшеница и други

•    Ден 4 – за витамини
За да си набавите нужните са организма витамини, през този ден консумирайте всевъзможни плодове и сокове от тях, зеленчуци, ядки, пресни плодове и други

Основното нещо, което наложително би трябвало да се съблюдава, е да се храните съгласно дните прецизно, без да добавяте спомагателни хранителни артикули, както и не може да размествате позицията на дните. Има разнообразни предписания, които може да употребявате за дадената диета.
Наздравици без щета за фигурата по празниците. Възможно е!
Диетоложката Дженифър Брунинг е показала метод да отпразнуваме Нова година и да прекараме зимните празници, без да навредим на фигурата...
Прочети повече
Статията не е съвет или рекомендация. Консултирайте се със експерт,  с цел да избегнете противопоказания и да изберете най-оптималния за вас хранителен режим.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР