Може би някой трябва да помогне на нашите приятели от

...
Може би някой трябва да помогне на нашите приятели от
Коментари Харесай

Еди Рама към МВнР: Някой да помогне на България с превода

„ Може би някой би трябвало да помогне на нашите другари от българското Външно министерство със спокойния превод на отговора ми в Блед за това по какъв начин България блокира откриването на договарянията за присъединение на Албания и Северна Македония, когато най-сетне всички останали се съгласиха след 8 дълги години! Аз просто повторих същите неща, които споделих през юни. “ Това написа в Туитър министър председателят на Албания Еди Рама в отговор на позицията, декларирана през днешния ден от Външно министерство.

 

„ Ако Министерството на външните работи на България нямаше нищо по-важно през днешния ден от обществено изказване за нещо, което споделих в панела на Стратегическия конгрес в Блед, не мога да не приема това като огромен комплимент за форума и панела, в това число и за мен! Но съществено, това е несправедливо “, добави той.

 

По-рано през днешния ден Министерство на външните работи излезе с позиция, в която бе отговорено на обвиняванията на Рама, че „ България е блокирала 8 години началото на договарянията на Албания за участие в Европейски Съюз “ и окачестви изказванието му като „ погрешно “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР