Може би някой ден ще направя собствена партия. Това заяви

...
Може би някой ден ще направя собствена партия. Това заяви
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Може някой ден да направя партия и да се кандидатирам за президент

Може би някой ден ще направя лична партия. Това съобщи българският боксьор Кубрат Пулев в " Тази заран " по.

Шампионът също по този начин не изключва и да се кандидатира за президент. По неговите думи доста негови другари са му казвали, че би трябвало да се включи в политиката и " може би този ден е близо ".

Пулев показа, че е мислил и за име на своята възможна политическа групировка и е харесал " Велика България ", тъй като за него " България е велика ".

" Така или другояче аз съм от много време политик. Важно е какво прави човек, промотирам България и карам хората да обичат българското. Виждате каква рецесия е, най-малко от 30 години ", продължи Пулев.

Що се отнася до направеното му от ръководителя на КОД Петър Москов предложение да влезе в този момент в политиката, Кубрат Пулев съобщи, че " на този стадий ще продължа да давам на българите готина сила от боксовия кръг ". " От диалозите, които водих, освен с господин Москов, оставам с усещане, че хората в политиката са подтикнати от славата, не толкоз от други претекстове. Говорихме три часа с господин Москов, имаме общи възгледи за България. Важен е крайният резултат, хората не престават за са небогати, популистки подвигнаха пенсиите с 50 лева, само че те не престават да са небогати, сподели Пулев. Сега България е като разграден двор. Аз съм човек, който не може да бъде манипулиран. Бих се постарал пенсионерите да взимат по-високи пенсии. 300 лв. пенсии е тъжно, по какъв начин можем да се помиряваме с това, попита боксьорът. Много пъти са ме канили в политиката, с цел да ме употребяват, за този миг няма по какъв начин да вляза в нещо сходно. Собствена партия, някой ден, когато реша, ще направя сигурно. Аз съм човек, който има всичко, влизане в политиката е единствено в мой минус, съобщи боксьорът. Имам доста другари в политиката, доста пъти съм желал да кажа истината, само че не съм човек, който злослови ", сподели Пулев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР