Може би някои от вас си спомнят как преди 50

...
Може би някои от вас си спомнят как преди 50
Коментари Харесай

САЩ се връщат във Виетнам, Тръмп ще хвали страната пред Ким

Може би някои от вас си спомнят по какъв начин преди 50 години младежите по света стачкуваха против американската война във Виетнам. Азиатската страна се считаше за идващото блокче домино, което не би трябвало да попада в ръцете на комунистите - до момента в който Съединени американски щати не се отдръпнаха през 1975 година, написа Dnes.bg.

``
реклама

Когато президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се срещне през тази седмица с Ким Чен Ун в Ханой, всичко ще е друго. Тогава американецът ще похвали към момента комунистическата страна като кооперативно икономическо знамение и даже ще я предложи на севернокорейския деспот като модел за развиване. Гостът от Пхенян от своя страна има намерение да посети огромния цех на Samsung във Виетнам.

Въпреки това някои експерти изричат опасения за прекалено високите очаквания.

" Армията на Северна Корея остава заплашителна и рискова, без забележими промени на структурата на живата мощ, оперативната подготвеност или нападателния капацитет през последната година “, твърди щатският военачалник Робърт Ейбрамс. Дипломатическият развой " сигурно предлага опция на ситуацията, съществувало през 2017 година ", декларирал той пред Сенатската комисия по защита, представен от Ройтерс.

Но все пак самият факт, че двамата президенти се срещат за повторно за толкоз малко време, е може би мотив за оптимизъм. А фактът, че срещата се състои точно във Виетнам, демонстрира, че доминото постоянно пада по друг метод от този, който огромните канони на своето време плануват.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР