Може би не много хора познават британката Денис Коутс по

...
Може би не много хора познават британката Денис Коутс по
Коментари Харесай

Бизнес дамата, която печели по $1 милион на ден

Може би не доста хора познават британката Денис Коутс по име. Тя обаче е измежду най-влиятелните бизнес персони на Стария континент, като основател и основен изпълнителен шеф на една от водещите международни компании за залагания Bet365. Нещо повече - тя е най-богатата дама в Обединеното кралство и една измежду най-заможните в цяла Европа.

Само за тази година Коутс е спечелила общо 323 милиона паунда или 422 милиона $ под формата на заплата и дивиденти от акции, излиза наяве от документи, подадени от английския
букмейкър, представени от Bloomberg.

Това значи, че тя е печелила по 1,156 милиона $ дневно през 2019 година или по близо 803 $ на минута.

Само годишната ѝ заплата възлиза на 276,6 милиона паунда или съвсем 362 милиона $.Това я прави един от най-добре платените ръководители на компании и затвърждава позицията ѝ на най-богатата британка, демонстрират данни на Bloomberg Billionaires Index.
 Шефката на Bet365 получи $284 милиона за година
Мениджърът, който получава по 800 000 $ заплащане дневно

Тя е почнала като елементарна касиерка

Основана преди две десетилетия, през днешния ден Bet365 е измежду водещите на международния бетинг пазар. Приходите на компанията са рекордни за последната година, завършила на 31 март. Те възлизат на над 3 милиарда паунда, а оперативната облага е с 15% нагоре до 758,3 милиона паунда.

Нетното благосъстояние на Денис Коутс също пораства, като тя е мажоритарен притежател на компанията. Финансовото ѝ положение възлиза на над 5 милиарда $. Освен в Bet365, нейното семейство има присъединяване още в фирмите Coates и Stoke City Foorball Club.

Тя е единствената дама измежду 16-те милиардери, живеещи във Англия. Сред тях са още създателят на Virgin Group Ричард Брансън и притежателят на футболния клуб " Тотнъм " Джо Люис.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР