Може би не е тайна, че Илиян Найденов има фитнес

...
Може би не е тайна, че Илиян Найденов има фитнес
Коментари Харесай

Илиян Найденов се сдобил с фитнес залата си благодарение на Джулката, но…

Може би не е загадка, че Илиян Найденов има фитнес залата си с помощта на някогашната си половинка Джулиана Гани. Мачото се уредил с обзавеждане и уреди без пари, като в подмяна някогашната му жена е рекламирала компаниите, обезпечили фитнес оборудванията за монтанския плейбой. Илиян не е дал нито лев за залата, с която през днешния ден си вади хляба и му носи обилни доходи.

Мачото, който постави рога на Джулиана Гани, изобщо не прави оценка обстоятелството, че дължи залата си точно на силиконката. Тя не е взела нито лев от компаниите, които популяризира, като е договорила те да обзаведат напълно фитнеса.

„ Илиян се възползва от добрината и наивността на Джулката. Явно мислеше, че му е в забрадка вързана, направи го прочут, популяризираше му чайовете за намаляване, книгите и изобщо бизнеса му, а най-после той сваляше млади мадами в интернет “ – разясняват съграждани на фитнес инструктора.

Бившите съпрузи водиха дълга медийна и правосъдна борба, само че в последна сметка Джулиана Гани отстъпи и Илиян получи правата над сина им Давид. Така наследникът им прекарва половин месец с татко си и половин с майка си, каквато е правосъдната сделка на родителите. Силиконката не желае да отвръща на удара, с цел да не би това да рефлектира отрицателно на детето.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР