Може би най-трудното в една връзка, когато тя започне да

...
Може би най-трудното в една връзка, когато тя започне да
Коментари Харесай

Скандинавки метод за спокоен сън

Може би най-трудното в една връзка, когато тя стартира да става по-сериозна, е да свикнеш да поделяш леглото си с половинката

Всеки спи по друг метод и има самостоятелни привички, към които другият би трябвало да се приспособи и да привикне. Хъркане, взимане на цялото одеяло или бълнуване - всичко това може да ви разсъни през нощта. В началото си казвате, че е обикновено, само че с течение на времето тези събуждания повлияват на качеството на съня ви, отбелязва.

Колкото по-чести стават събужданията и стрясканията ви през нощта, толкоз повече се нарушава качеството на съня ви. Това в даден миг повлиява и на здравословното ви положение - както се чувствате физически по-изтощени, по този начин и душевен може да усещате липса на мотивация, да не сте в положително въодушевление, да сте по-нервни и уплашени, може даже да се появят проблеми с метаболизма. Всичко това се отразява и на любовните ви взаимоотношения.

Но чували ли сте за скандинавския модел, който може да ви избави от целия този дискомфорт?

, както може би се досещате от наименованието, се практикува най-често в страните Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, а и се популяризира от ден на ден из света - Германия и Исландия също имат значително фенове на метода.

В основата на този способ се състои потреблението на обособени завивки от сътрудниците по време на сън. Вие си оставате в едно легло с половинката, можете да се докосвате и прегръщате, само че завивката няма да се оказва пречката за здравия ви сън, защото всеки от вас двамата ще си има своя.

Методът бързо става прочут поради своята успеваемост и изследванията за метода установяват, че този вид спане с обособени завивки, а не с една обща, не прекъсва съня толкоз постоянно и го задържа първокласен и бездънен. Интересен факт е, който сега идва като чудесна поддръжка за нашата теза, че скандинавските страни са на едни от основните места по качество на съня.

Ще ви дадем съответни образци - Дания, Норвегия и Швеция са на 3,4 и 6 място в света по качество на съня, до момента в който в случай че съпоставим със Съединени американски щати - тя е на 87.

Нищо няма да загубите и нищо не ви пречи да изпробвате най-малко за няколко дни с половинката си скандинавския способ на сън. Ще забележите по какъв начин стартирате да си възвръщате спокойния сън и даже това може да се окаже решение на доста от проблемите ви, свързани с недоспиването, неналичието на сила, стресът и др.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР