Може би нашите фенове в Сектор Б трябва да

...
 Може би нашите фенове в Сектор Б трябва да
Коментари Харесай

Костов: Интересно ми е този протест кога ще приключи, влияе на нашите играчи

" Може би нашите почитатели в Сектор Б би трябвало да помислят какво въздействие има това със прекъсването на играта върху нашите играчи. При състояние, че таман намерихме движение, дори имахме три удара и спряхме играта за 7-8 минути. Не го бях планувал изобщо ", съобщи треньорът на Левски Николай Костов след успеха над Етър с 1:0 в мач от десетия кръг на Първа лига.


Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " бе пресечен за дълго време след използването на пиротехнически средства от страна на почитателите на " сините " в Сектор Б. " Интересно ми е този митинг по кое време ще завърши. Не е прелестно, това въздейства на нашите играчи. „ Левски е безконечен “ е обърнато назад. На мен ми е тъпо за това, към този момент би трябвало да се откри някакво решение. Аз повече съм умислен върху тези неща, в сравнение с върху играта. Разваляме празничната конюнктура “, добави Костов по тематиката, визирайки раздора сред част от агитката на Левски и притежателя Наско Сираков.

„ Знаете, че обръщаме огромно внимание във владеенето на топката и взаимоотношенията във втори и трети етап в половината на противника. Искаме да направляваме контраатаката им. Така сме заложили играта си. Стадионът, почитателите, въздействат на нашите съперници. Всеки състезател, който е съперник на „ Герена “, играе напрегнато и разстройване. Понякога не могат да устоят на него и позволяват неточности “, сподели Костов по отношение на дуела.

„ Разликата в идващите мачове с водещи тимове е, че те ще ни пресират. Те няма да излязат в глуха отбрана да играят против нас. Ще има пространства, ще се надиграваме, ще има голям интерес. Това е разликата в тези дуели, които предстоят, и такива като мачовете с „ Пирин “ и „ Етър “. Не виждам смисъл да мъдрувам дори. Направо ми е безинтересно. Няма удар във вратата ни. Ясно е, че сме по-добрият тим. Всеки тим си има тактика. Могат да търсят някаква контра или неточност да осъществят, с цел да ни трябват на нас два гола “, продължи той.

„ Петрис сподели, че не е подготвен да играе. Нямахме време да му вършим ядрено-магнитен резонанс, той си демонстрира коляното. Щом не е подготвен, по-добре да не е в групата. Това е истината за неговото неявяване. Не мисля, че има късмет да сме подценили Етър. Просто настройката е друга, има прочувствен спад в тима и публиката, няма подценяване. Съвсем друга е упоритостта, когато играем в евротурнирите. Вижда се дори и в публиката ни. Поддръжката не е чак такава, каквато беше в Европа. Преслав Бачев пропусна 20 дни тренировки. Илиян Стефанов получи неразположение в дните преди мача. Затова не успяхме да ги използваме, а ни се наложи да пуснем Чандъров в ролята на централен нападател. Той е играл, а и ни беше потребен в предни позиции. Искахме да имаме още един човек сред линиите. Няма по какъв начин човек да не си мисли в 70-та или 80-та минута, че може да не победи. Ние сме живи хора и си имаме своите страхове ", приключи Костов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР