Може би като дете всеки се е чудил защо хората

...
Може би като дете всеки се е чудил защо хората
Коментари Харесай

10 от най-нелепите причини за развод

Може би като дете всеки се е чудил за какво хората се развеждат. Кое е това нещо, за което толкоз не могат да се схванат?! Но когато си огромен и животът наподобява друго в очите ти, не си задаваш този въпрос. Анализите сочат, че четири пъти повече дами, в сравнение с мъже, са поискали разкъсване на брачните окови. Най-често посочваната причина за раздялата е баналното „ несходство в характерите “. Следват обвиняванията към половинката в алкохолизъм, наркомания и привързаност към хазарта. Изневяра на колегата е едвам на пето място. Любопитно, въпреки на една от последните позиции, е изказванието, че сътрудникът се е оказал с хомосексуални пристрастености и това се е открило по време на брака.

Според статистиката всеки втори брак у нас завършва с бракоразвод до десетата година. Социолозите са безапелационни, че сериозната възраст за анулиране на брак е 38-42 години. Причината е, че преди 10-15 години хората се женеха на по 20-23 години. А късната сватба, която в последно време се следи като наклонност, дава по-голяма гаранция за крепко семейство. Съществуват обаче и много причудливи и нелепи аргументи за разлъка, които извикват усмивка. Наскоро бе оповестен лист с такива, подбрани от целия свят. Ето 10 от тях.

 10 от най-нелепите аргументи за бракоразвод

1. Японска двойка се развежда, тъй като мъжът не харесвал обичания анимационен филм на брачната половинка си.

2. В Дубай мъж подава молба за бракоразвод, тъй като счита, че в брачната половинка му се е вселил дявол.

3. В бракоразводната практиката са записани случаи, в които дамата просто взема решение, че към този момент не харесва половия признак на своя фаворит.

4. Индиец пък се развел, тъй като брачната половинка му на всички места и когато и да е била предразположена към буйни прекарвания, което принудило мъжът да взима лекарства за възстановяване на либидото.

5. Жена от Саудитска Арабия пък напуснала мъжа си, тъй като схванала, че в телефонния си справочник той я е записал под името на известния затвор „ Гуантанамо “.

6. Неотдавна телевизия Ей Би Си заяви за различен любопитен случай, в който папагал издал на собственичката си, че брачният партньор й е изневерил.

7. Друга от най-странни аргументи за бракоразвод е „ осиновяването “ на 550 котки, поради които не останало място за брачна половинка и той бил заставен да напусне фамилното гнездо.

8. 15-годишен брак пък се разпадна, тъй като мъжът чистел непрекъснато и бил луд по хигиената.

9. Мъж изискал бракоразвод, тъй като брачната половинка му се влюбила в кон.

10. 99-годишен мъж подал молба за бракоразвод, тъй като не могъл да елементарни на 96-годишната си брачна половинка невярност от 1940 година, която тя неотдавна му признала.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР