Може би има съжаление в нас, но мисля, че 1:1

...
Може би има съжаление в нас, но мисля, че 1:1
Коментари Харесай

Десподов: Да не се хващаме за пропуска ми

" Може би има страдание в нас, само че мисля, че 1:1 е добър резултат. Шансовете си остават 50:50, тъй че всичко ще се реши в Разград във вторник “, съобщи Кирил Десподов, който бе героят на Лудогорец при гостуването на Олимпиакос в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Нападателят вкара гол от фаул, само че в последните минути пропусна от чиста позиция да означи за повторно и да донесе успеха на своя тим.

" Да не се хващаме за този пропуск. В 93-ата минута върша спринт и мисля, че изиграх по най-хубавия метод обстановката. Ако не бях шутирал незабавно, аз видях с периферното зрение, че двама от бранителите на Олимпиакос тичат към вратата. Ако бях направил още едно допиране, те щяха да стигнат до вратата и тогава по какъв начин щеше да влезе топката. Пробвах, бях под ъгъл, не се извинявам. Всички изпускат, аз също съм изпускал много пъти. Можеше да стане 2:1 за нас, само че не скърбя. Това е, опитал съм, не можах да я вкарам. Надявам се във вторник, в случай че имам такава обстановка, да влезе “, разяснява Десподов.

" Това, което видяхме и в предходния мач на Олимпиакос против Нефчи, те играха по същия метод. Чакаха си моментите, доста добре играят в отбрана. Компактен тим са. Не ни пресираха високо, само че в тяхната половина не ни оставяха доста пространства. Успяхме да се измъкнем въз основата на бързите футболисти, които имаме “, сподели още българският национал.

Десподов разяснява и обстановката с директните свободни удари, които имаше опция да извърши в мача. При един от тях през второто полувреме той съумя да порази вратата на Олимпиакос: „ Позицията беше по-удобна, тъй като беше по-назад. Първият фал беше много напред, а Олимпиакос имат високи играчи и е доста мъчно да прехвърлиш стената от тази позиция. Топката беше съвсем на линията на пеналта. Трябваше да я удрям в него, да опитвам. Вторият фал беше на много добра позиция, която се веселя, че съумях да осъществявам. Доста фалове изпуснах, много греди ударих, веселя се, че в този миг пристигна голът.

Нека да оставим те да са любимец във вторник. Нека нещата да са 50:50, само че да клонят към тях. Нека те да са любимец. Иначе беше много топло. Не помня да съм играл на по-топло време “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР