Може би има притеснение, че съм по радикален, по хард,

...
Може би има притеснение, че съм по радикален, по хард,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Аз няма да направя глупости и вие го знаете!

" Може би има терзание, че съм по коренен, по хард, както се споделя, и е допустимо да разпореда нещо, което да е малко пресилено. Аз няма да направя нелепости и вие го знаете. Истината е, че може би има някакво такова терзание ". Така вицепремиерът по сигурността и боен министър Красимир Каракачанов разяснява за какво научава за акциите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата от медиите.

" С вътрешния министър Младен Маринов се разбирам прелестно, само че е реалност, че за акциите (на прокуратурата – бел.ред.) узнавам от медиите. Защо би трябвало аз да ги желая, като е редно да получавам тези информации. Не е редно да чета във вестниците и това ме нервира. Ако някой се води вицепремиер, а не член на Трудово-кооперативно земеделско стопанство, да бъде осведомен ", сподели Каракачанов пред бТВ.

Причина за гнева на Каракачанов стана акцията в пловдивската басейнова дирекция, при която бе арестуван и общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в община Марица Георги Какалов.

Той отхвърли пред бТВ обвиняванията, че е коренен и даде образец с квалифицираната от партията му Вътрешна македонска революционна организация " идея за интеграцията на ромите ".

" Всички цитират " Капиталът " на Карл Маркс, само че никой не го е чел, в този момент упрекват концепцията за интеграцията на ромите, че расистка, само че никой не я чел ", добави Каракачанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР