Може би е време за нов КСНС, на който да

...
Може би е време за нов КСНС, на който да
Коментари Харесай

Биков за битката за БНБ: Мислят само как да наместят свои хора на всички позиции

" Може би е време за нов КСНС, на който да се обясни позицията на България за Република Северна Македония. Трябва да имаме обща позиция. вижда се, че има някакво разколебаване и сигналите, които излъчваме на открито не са положителни. Да не приказваме, в случай че някой си е разреши да обещае и на практика да излъже нашите европейски сътрудници, че към този момент има смяна в българската позиция, а такава да няма. Това ще се отрази въобще на пътя на РСМ към Европейски Съюз, който всяка от партиите споделя, че поддържа, стига Северна Македония да извърши избрани условия. Ако такова деяние се е случило, този, който го е направил, е минирал процеса на разширение на Европейски Съюз, което е доста по-голямо от това дали България ще пусне РСМ ".

Това съобщи пред БНР Тома Биков, заместник-председателят от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Депутатът не даде отговор по какъв начин ще гласоподава ГЕРБ-СДС в Народното събрание по процедурата за избор на гуверньор на Българска народна банка.

Според Биков актуалният шеф на Българска народна банка Димитър Радев е неоспорим експерт и мандатът му е бил доста сполучлив, само че от ГЕРБ не са го предложили за поста още веднъж, тъй като са предполагали, че априори е щял да бъде отритнат от ръководещата коалиция.

" Двете кандидатури за гуверньор (Андрей Гюров и Любомир Каримански - б.р.) са политически.... Управляващите сътрудници във властта мислят единствено по какъв начин да наместят свои хора на всички вероятни позиции в страната. Това е причина за една държавна рецесия сега ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР