Може би е привличала по-голямата част от вниманието на публиката

...
Може би е привличала по-голямата част от вниманието на публиката
Коментари Харесай

Синът На Ваня Костова Направи Шокиращи Разкрития За Майка Си! Това Обяснява Всичко!

„ Може би е привличала по-голямата част от вниманието на публиката с импровизации и „ специфични резултати “ – като това Теодосий Спасов да излезе да й приглася на сцената на концерт на „ Тоника “ или президентът на Републиката, да излезе на сцената без да са се уговаряли с майка ми и да каже: „ Ваня, дай една китара, с цел да изпеем една ария дружно и да пее с нея. Един екип, когато е построен от хора, които не се усещат добре, не би трябвало да работят дружно и се разделят “, споделя Боян Михайлов, написа „ България през днешния ден “.

„ Тя е родена певица, да импровизира на сцената, нещо, за което е била подложена на критика от сътрудниците си. Но аз съм очевидец на това по какъв начин всеки един от изпълнителите в „ Тоника “ е импровизирал на сцената и то ослепително. Но в един миг й споделят, че не са съгласни тя да импровизира на сцената. И тогава майка ми си потегля. Един актьор, една пойна птица не би трябвало да живее в клетка “, споделя синът на Ваня за напускането й на групата.

Според Боян майка му е претърпяла тежко раздялата с „ Тоника “. Но през годините Ваня не била лишена от от ентусиазъм й основала доста красиви песни, част от които още не са издавани, споделя още синът на Ваня.

Боян споделя също, че когато Гого от „ Тоника “ се разболял, майка му помогнала да се намерят спонсори за лекуването му.

Тази вечер във „ ВИП Брадър “ следва да забележим каква е повода Ваня да напусне „ Фамилия Тоника “. И съответствува ли тя с това, което споделя синът й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР