Може би е подходящо най-новият филм за Аквамен да е

...
Може би е подходящо най-новият филм за Аквамен да е
Коментари Харесай

Преглед на филма: Ако това е сбогом, „Аквамен и изгубеното кралство“ държи своя тризъбец високо

Може би е уместно най-новият филм за Аквамен да е за изгубено кралство. В доста връзки този мини-франчайз е тъкмо това, кралство на Джейсън Момоа, което може просто безшумно да потъне под кинематографичните талази.

Поне Момоа излиза да играе в „ Аквамен и изгубеното кралство “, претрупана приказка, която минава от пустинята до леда, краде от други филми като сврака и се сбогува на съвсем оперно равнище на филм на Marvel от средата на франчайза. Голяма част от това въобще не се случва под вода.

„ Аквамен и изгубеното кралство “ евентуално е последната част от сюжета на Краля на Атлантида за известно време. Новите ръководители на DC Studios възнамеряват съвсем дузина планове за филми и телевизионни комикси през идващото десетилетие и нито един от тях няма Аквамен в центъра.

Всичко това е Момоа и е мъчно да се надценят неговата харизма, комизъм и наличие. DC Studios може да съжаляват, че са изоставили този франчайз, в случай че не откри дом за артист, който в действителност наподобява като суп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР