Може би е намерен някъде в архивите неревизиран закон на

...
Може би е намерен някъде в архивите неревизиран закон на
Коментари Харесай

Хамид Хамид за проекта „Магнитски“: Берия в компилация с Химлер и Гьобелс

„ Може би е открит някъде в архивите неревизиран закон на Лаврентий Берия в компилация с трудовете на Химлер и Гьобелс. Получил се е един добър труд, с който ръководещите целят да подчинят своите съдружни сътрудници, които от няколко дни нещо мрънкат в една или друга посока, приказват за стратегия за ръководство, за цели, за поддръжка на хората “. Такъв беше коментарът на зам.-председателя на Движение за права и свободи Хамид Хамид по отношение на подготвяния от вицепремиера и министър на финансите Асен Василев вид на български закон „ Магнитски “.

„ Тези хора целят да останат на власт най-малко колкото е царувал Мобуто Сесе Секо (бел. ред. – един от най-дълго управлявалите африкански диктатори – президент на Демократична република Конго от 1965 до 1997 година – бел. ред.). Той с такива закони е управлявал. Малко повече ни станаха африканските диктатори, които поучават това болшинство “, добави Хамид.

Той дефинира законопроекта като „ пълзящ фашизъм “.

„ Надявам се да не са го писали с нашия другар демократ Христо Иванов! Ще се получи много смешно “, сподели Хамид.

„ Този закон, доколкото разбрах, е писан от Асен Василев, той цели да оправи своите съдружни сътрудници. Даже негови доближени споделят, че това е особено за Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Не знам, ще забележим дали е по този начин “, уточни Хамид.

„ А ние имаме привилегията нас да ни оправя министър председателят. От 30 години все някой оправя Движение за права и свободи и виждате по какъв начин са ни оправили. И както е споделил един различен класик: „ Много като него към този момент плакаха “, продължи в подигравателен жанр зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР