Може би човекът, който харесвате, не изпитва вашият ентусиазъм през

...
Може би човекът, който харесвате, не изпитва вашият ентусиазъм през
Коментари Харесай

Хороскоп за Ивановден: Везни, харчете на воля днес - добра инвестиция е

Може би индивидът, който харесвате, не изпитва вашият възторг през този ден. Така че би трябвало да се опитате да разберете аргументите за това, вместо да витаете в облаците с розови очила. Може да не сте в положително въодушевление през днешния ден. Няма да желаете да работите спомагателни часове в офиса. Едва ли ще прекарате работното си време без стрес с сътрудниците. За множеството денят е неподходящ в работната сфера. Днес вашият приоритет ще бъде да възстановите някои загуби от предходните дни. Ще се наложи да се справите с идните ви разплащания, които ще бъдат най-много с пари в брой.

Телец

Семейните ще би трябвало да преразгледат някои свои съглашения през този ден. Бъдете малко по-близки и вземайте решенията дружно, а не поотделно. Крайно време е да идентифицирате своите професионални дефекти. Ще съумеете да възпроизведете предходния си триумф, в случай че сте напълно ангажирани в работата си през днешния ден. Ще би трябвало да сте доста наясно, къде и по какъв начин харчите парите си. Ходенето по комерсиалните центрове може да съсипе бюджета ви, тъй че избягвайте да купувате безсистемно.

Близнаци

Влюбените или фамилните двойки ще изпитат щастието през днешния ден. Вероятно ще бъдат безгрижни и ще излъчват успокоение. Не показвайте този берекет на показ, с цел да избегнете завистта на останалите. Промените в метода ви на работа ще се окажат доста потребни за вас. Иновативните старания ще доведат до преференциални резултати за вашето работно място или компания. Разпределеното на планетите през днешния ден ще  ви стимулира да извършите още по-добри вложения. Едно бизнес партньорство евентуално ще ускори финансовите ви позиции.

Рак

Опитайте се да не бъдете прекомерно песимистични този ден. Има огромна възможност да разочаровате хората, които обичате прекалено много, в случай че сте черногледи. Възможно е да се почувствате преуморени или затрупани от несъразмерни отговорности. Потърсете опция за успокоение и избягвайте напреженията. Този ден е удобен покупко - продажби. Опитайте се да деянията самообладание във всичките си инициативи и няма да понесете никаква загуба.

Лъв

Денят ще ви даде позитивни резултати върху прочувствената ви същина, тъй че се усмихнете! Усмихвайте се на половинката си, усмихвайте се и на приятелите си и най-много се усмихнете на родителите си. Поддържайте повече служебни връзки с сътрудниците си, в сравнение с другарски. Бъдете деликатни на работното място. Има възможност следствията от най-малката заплеснатост да бъдат неподходящи за вас. Внимавайте при закупуването на електронни неща, които неотдавна са  въведени на пазара. Такива вложения ще ви доставят единствено преходно наслаждение, тъй че по-добре надалеч от  такива изкушения.

Дева

В случай, че сте краткотрайно разграничени с сътрудникът си, ще се наложи бързо да се възползвате от всяка опция да се съберете. Без подозрение това е най-хубавият метод да установите мечтаната естетика по сред ви. На работното място имате късмет да съумеете, само че ще се наложи да преодолеете някои трудности. Определете целите си през днешния ден вярно и всичко ще проработи във ваша изгода. Ще се наложи да преразгледате обширно салдото си, в случай че желаете да се чувствате удобно с парите си. Финансовите разбори ще ви ориентират, къде сте се объркали и ще можете да извършите съответните корекции.

Везни

Ако самотни и през днешния ден ще продължите да вземате спорни решения, които от ден на ден ви отдалечават от мечтаната сродна душа. Може би ще поискате нещо да се промени, тогава започнете от себе си! Ще би трябвало да вземате работните си решенията единствено след обширен разбор през днешния ден. Има възможност за смяна на работното място, тъй че би трябвало бързо да се адаптирате към новата среда и съпътстващите условия. Изразходваните пари през днешния ден, ще бъдат добра инвестиция и няма да бъдат пропилени на вятъра. Ако похарчите финанси за домът или офисът, това ще бъде идеалната инвестиция.

Скорпион

Ще се наложи да активирате някои от вашите хрумвания, които биха могли да имат позитивен резултат върху фамилните връзки. В  противен случай няма да имате правото да се оплаквате, че нещата с половинката ви не вървят. Вашите сътрудници могат да ви основат неприятности, които да ви попречат да се справите с работните си задания. Обърнете изключително внимание на това, което ще се случва към вас през този ден. Възможни са финансови напрежения през този ден. Откажете се, в случай че сте възнамерявали скъпи покупки, защото звездите надали ще ви облагодетелстват.

Стрелец

Ако сте във връзка ще имате опцията да получите доста повече, в сравнение с сте постигнали в предишното единствено посредством лоялност и отдаденост. Днес имате цели, които ще би трябвало да ги спазвате и нямате право на отсрочване. Ще се наложи да натиснете бутонът за ускоряване на работното си място изключително през днешния ден. Това се дължи на опцията за нови промени към по-добро, с цел да се развият и прогресират за в бъдеще. Вероятно през днешния ден ще бъдете доста прагматични във връзка с финансите и няма да харчите пари безсмислено. Ако желаете да вземете решение по отношение на вложенията, през днешния ден е щастливият интервал.

Козирог

Ще имате известни проблеми в персонален проект с които ще би трябвало да се справите през днешния ден. Възможно е обичаният човек да няма търпението да изслуша вашите паники, само че дано това да не ви разстройва. Днес изискванията за триумф са положителни. Възползвайте се от лунната фаза и дайте максимумът от себе си на работното място. Новите планувани действия ще бъдат сполучливи за вас, само че не губете времето си за ненужни действия. Вероятността да получите добра цена за множеството ваши продукти посредством онлайн разгласи е огромна. Това ще ви даде опция да реализирате положителни пари за близкото бъдеще.

Водолей

Самотните ще би трябвало да подобрят метода си на мислене през днешния ден, в противоположен случай ще им липсват благоприятни условия да се срещнат с някой мечтани партии. Излезте от остарялата си мисловна заспалост, с цел да не предизвиквате към себе си даже и най-малък интерес. Днес ще би трябвало да извършите крачка обратно и да обмислите  добре, преди да внедрите работните си планове. По този метод те биха могли да се осъществят с по-голяма експедитивност  удовлетворявайки целият екип. Има заплаха да похарчите повече пари от нужното през днешния ден. Ще се наложи да отложите всичките си финансови проекти, защото по всяка възможност, през днешния ден няма да работят във ваша изгода.

Риби

Постарайте се да не налагате своето мнение непременно през този ден. Възможно е да се сблъскате с особеното мнение на половинката си. Не може да очаквате всички да мислят като вас, в противен случай, противоположното е доста по-вероятно. Ще имате няколко варианти мате да решите еднакъв въпрос, само че съвсем несъмнено ще изберете по-дългия, считайки го за по-подходящ за вашите цели, в резюме, да извършите положително усещане на работното си място. Организирайте добре парите си през този ден. Купувайте или продавайте без непотребен възторг. Преди всичко обмислете деликатно бюджетът си, с цел да избегнете неприятните изненади.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР