Може би Черно море ще се милитаризира още малко, заяви

...
Може би Черно море ще се милитаризира още малко, заяви
Коментари Харесай

Бойко Ноев:Президентът си навлича бели с неудачни публични изказвания и поведение

Може би Черно море ще се милитаризира още малко, съобщи Ноев

Той разясни, че би желал президентът да стартира да се държи още по-държавнически и връзките с Русия да се показват по метод, по който не му навличат облика на проруски политик„ Президентът самичък си навлича бели с някои свои неудачни обществени изявления и държание. Отдавам го на неналичието на държавнически опит – не може той да отива на среща на държавни глави и да споделя, че е отишъл да предотврати някакъв текст в някаква декларация ”.Това изясни в предаването „ Лице в лице ” по bTV някогашният министър на защитата Бойко Ноев.

Така той разяснява изявлението на Румен Радев преди срещата на държавните глави от групата Б9 в Кошице, Полша.Припомняме, че президентът уточни по-рано, че форматът с присъединяване на източноевропейски членки на НАТО към този момент основава опасности за обособените страни, а включително – и за българските енергийни планове. Президентът разяснява, че е направил нужното, проблематичните текстове да бъдат извадени от декларацията от срещата.



„ Няма такова нещо, тези заявления се приготвят месеци наред, има щабове, текстовете се съгласуват по дипломатически път, няма такова нещо да се събират президенти и всеки да стартира да редактира ”, разяснява още Бойко Ноев. Той разясни, че би желал президентът да стартира да се държи още по-държавнически и връзките с Русия да се показват по метод, по който не му навличат облика на проруски политик. За визитата на Медведев в България на 4 и 5 март Бойко Ноев означи, че това е деградация в двустранните връзки.

„ Обикновено Путин съставлява Русия, не си припомням Медведев да е ходил някъде на значимо посещаване. Постът на премиера в Русия надалеч не е толкоз значим, колкото на президента и Русия изпраща обръщение – ето това сте вие за нас, това равнище заслужавате, вие не заслужавате равнището на нашия президент ”, изясни Бойко Ноев. „ Медведев ще носи значими послания – за " Турски поток ", решението е, че ще има тръба през България, тъй като това е ползата на Русия. Има и още нещо значимо за визитата на Медведев – повече от месец стои един доста значим въпрос в двустранните връзки.

Това е отравянето на български жители с химическа отрова ”, уточни още някогашният министър на защитата.За визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас Бойко Ноев съобщи, че той е тук, с цел да тества волята на България дали ще изиграе своята роля в Черноморския район поради напрежението, което съществува е него. По думите на Ноев, в случай че в този момент има напрежение, то е подбудено от анексирането на Крим от Русия, Може би Черно море ще се милитаризира още малко.

 

/epicenter.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР