Моите три рецепти за разширени вени, артроза и шипове Сама

...
Моите три рецепти за разширени вени, артроза и шипове Сама
Коментари Харесай

Моите три рецепти за разширени вени, артроза и шипове

Моите три предписания за разширени вени, артроза и шипове

Сама се церя с рецептите, които имам, а също по този начин, оказвам помощ и на хората да се оправят с болката.

Много постоянно, хората търсят рецепта за лекуване на разширени вени, мъчителни стави, крампи на краката. Току-що я написах на две дами.

Ето за какво ги споделям в тази публикация, може би ще са потребни и за вас. Аз имам разширени вени. Краката ме болят извънредно, изключително напролет и есента, поради артрита. Разширените вени лекувах по съвет на лекаря с разнообразни мехлеми и капки.

Но един ден взех решение да потърся национални предписания за лекуване. И открих!

Мажа краката си с мед (именно мажа, а не го втривам) от върховете на пръстите към бедрата. Увивам с ленен плат (задължително условие) и конкретизирам с превръзка.

Първият път е целесъобразно да направете процедурата за 2 часа, вторият – за 4, по-късно за цялата нощ. Аз незабавно я направих за цялата нощ. На сутринта измих краката си с топла вода. Направих процедурата три пъти поред.

Уикенда свърши и аз отидох на работа. След 12-часова промяна се прибрах вкъщи без болки и крампи през нощта.

На стъпалата нанасям настърган картоф. Покривам целия крайник, омотавам с плат и фолио. Ако изпитвате болежка, прибавете настърган хрян към картофите.

Отървах се от шиповете. Смесвам в равни елементи настърган хрян и настърган картоф. Може да оставите сместа да работи за цялата нощ, само че на коленете единствено за 2 часа.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР