Моите съболезнования на семейството и близките на загиналия полицай. Това

...
Моите съболезнования на семейството и близките на загиналия полицай. Това
Коментари Харесай

Митов с коментар за убития граничар и шанса за правителство

Моите съболезнования на фамилията и околните на починалия служител на реда. Това съобщи пред Българска национална телевизия Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, от ГЕРБ-.

Няма различен метод да реагираш в една народна власт, с изключение на да искаш оставката на тези, които са политически виновни за сигурността на границата. Последните 2 години Министерство на вътрешните работи се занимава с всичко друго, което не му е работа, сподели още той. 

През 2015-2016 година миграцията беше тематика за цяла Европа – тогава обаче имаше съгласуваност сред България, Турция и Гърция. Имаше изясненост по какъв начин всички дружно направляваме общото пространство. Сега тази съгласуваност е изгубена, допълни той.   " Всичко това е отговорност на политиците. Те дават отговор за всичко, което се случва в страната. Тя може да не е директна, директна, само че отговорността се носи през оставки. "

Не оправдаваме тази непросветеност с това, че господин Демерджиев е длъжностен министър. Те, като служебни министри, имат всички права и периметър на деяние, което има постоянното държавно управление. За 3 месеца, в случай че е човек, който схваща, би трябвало да може да усъвършенства обстановката към границата, разяснява Митов. 

Ние още от предходния парламент алармирахме, че има пробиви по границата, само че Бойко Рашков единствено замиташе казуса, разкри депутатът от ГЕРБ-.

Отделиха се 5 млн. за поддръжка на границата, къде отидоха тези пари и за какво оборудването не е в положението, в което би трябвало? Само по себе си не може да е на 100% ефикасна оградата, по тази причина идват хората на място, само че би трябвало да има съгласуваност с сътрудниците им от турска страна. 

Срещата с " Продължаваме промяната " по така наречен " 16 точки на Политическа партия ", които към този момент не са толкоз, тъй като 3 от тях са осъществяване, мина на експертно равнище. Добре, че се случи, с цел да може да стартираме да се води диалог по политики и цели. Аз видях обаче по какъв начин " Промяната " се окопаха към личните си доктринални разбирания за бюджет, боравейки с фантазийни, халюцинационни принадлежности, като тезата, че са били подценени приходите. По време на предизборната акция, след която " Промяната " завоюваха изборите, говореха за едни 8 милиарда лева, които щели да върнат на страната, единствено че те останаха обещани, без да са действителни. 

Много деликатно би трябвало да се борави с лепването на етикети и обвинявания. До през вчерашния ден " Промяната " управляваха и те са статуквото, не. Когато общественото говорене излезе отвън рамките на нормалността, доста мъчно се взима завоя по-късно, разяснява Митов. 

" Трябва да се търси формула към 30-40 секторни проблеми, които да залегнат в програмата на Народното събрание и държавното управление, каквото и да е то, ще следва тази стратегия по приоритетите на България. "

Със сигурност има късмет за състав на кабинет. Персоналният състав ще се разяснява на последно място, въпросът е да тръгне диалогът. Чисто болшинство за ръководство сега няма метод да се събере, само че когато тръгнат диалози в обособените мандати какви формули могат да се приложат, тогава може да се измисли формула, не е наложително да е съдружно държавно управление, приключи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР