Моите родители са хора, които са се трудили цял живот.

...
Моите родители са хора, които са се трудили цял живот.
Коментари Харесай

Човекът, който се смее – Виктор Калев, почти се разплака в ефир! Прочетете и вижте дали утре вас не ви чака същото, улисани да работите

Моите родители са хора, които са се трудили цялостен живот. Майка ми беше учителка, татко ми – шеф в рудник, а преди – боен. Те са доста чисти хора. Това показа пред Лора Крумова известният артист Виктор Калев.

Той с горест прибавя, че откакто татко му е умрял, „се сетил, че има майка, брат, снаха…, семейство“. Актьорът се укорява, че захласнат в професионалните си задължения не е намирал повече време за най-близките си хора в родния Златоград.

Актьорът е събрал доста пъстри истории в новия си моноспектакъл „Грамофонът“. „Искам да надъхам младежите и изобщо всички хора, които мислят, че има неща, които не са свършили, да им кажа, че с повече опити и повече труд всичко си идва на мястото. Дори в България. Ако можеш да правиш добре едно нещо, и тук има по какъв начин да те забележат“, споделя Виктор.

„Накрая ревем. Понякога и аз се насълзявам. Защото това е доста особено. Играл съм всичко. Но не изиграх ли себе си накрая“, пита Виктор Калев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР