Моите приятели винаги са ме подкрепяли и това е много

...
Моите приятели винаги са ме подкрепяли и това е много
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за политиката: Имах колебания, но щях да съжалявам, ако бях отказал

Моите другари постоянно са ме подкрепяли и това е доста значимо за мен. Имаше съмнения дали да приема да вляза в политиката, само че си дадох сметка, че в случай че откажа, ще скърбя цялостен живот. Това съобщи Ицо Хазарта пред Нова тв след първия си концерт като народен представител, който бе нощес в столицата.

" Чувството е изключително, с ангажимента, че на този стол съм стоял два часа. Това е огромна отговорност, тъй като хората, които са дали своят вот за теб, ти споделят: " желаеме ти да ни представляваш в Народното събрание ", отговори Христо Петров на въпрос за първия му ден като народен представител.

Впечатление му направило държанието на една парламентарна група.

" Докато президентът произнасяше своята тирада те си приказваха, говореха по телефона, а един дори нещо си търсеше в носа. Няма по какъв начин да очакваш, че когато високото равнище е такова, надолу ще е друго. Щом аз знам, че това е президентът - дали го харесваш или не, това е различен въпрос, и има най-малко почитание, което би трябвало да покажеш ", съобщи Петров.

Той още веднъж акцентира, че приоритет в работата му ще са образованието и културата. 

" Не бих станал министър на културата ", отговори Петров на въпрос дали би заел подобен пост, само че не скри, че е получавал сходни оферти. Смята обаче, че би бил по-полезен в законодателната, в сравнение с в изпълнителната власт. 

Той не скри, че чака, че хората ще трансформират отношението си към него и е подготвен да заплати тази цена.

На въпрос за какво е приел поканата на Кирил Петков и Асен Василев да се включи в " Продължаваме промяната " Петров съобщи: " Не съм виждал такива хора в българската политика до момента. Аз им имам вяра и считам, че те в действителност са способни да създадат огромни промени ".

На въпрос по какъв начин децата му одобряват това, че към този момент е народен представител, той описа преживелица от преди няколко дни с огромната му щерка. Тя поискала да създадат нещо дружно, само че той й обяснил, че не може, тъй като има работа. Момиченцето му споделило, че за първи път чува тази имитация денем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР