Моите предци са бягали от турско иго към Украйна, днес

...
Моите предци са бягали от турско иго към Украйна, днес
Коментари Харесай

Марина Лозовенко през сълзи: Моите предци са бягали от турско иго към Украйна, днес моите деца бягат от Руско иго в България

Моите предшественици са бягали от турско робство към Украйна, през днешния ден моите деца бягат от Руско робство в България, сподели през сълзи Марина Лозовенко по БТВ:

" Разбира се, че историята се връща или какво става с този свят не знам, само че желая да кажа на цяла България, която приема нашите хора, че всички тук станахме като едно огромно семейство. Поне там, където съм аз, е по този начин. Община Долна Баня се грижи за децата ми, аз съм в Украйна. България ми е в сърцето, това е моята прародина, всичките ми корени са български.

Не съм имала поради да имам двойно гражданско, тъй като съм родена в Украйна, това е моя страна, само че в случай че ще стане по този начин, че не дай Боже руснаците дойдат, нито един ден няма да пребивавам там. Ще пребивавам в България. Ние можем да работим. Готова съм да работя в България. Дойдох за публични срещи да се разберем какво ще вършим. През лятото крайбрежието ще става морски сезон и нашите хора малко пречат. Искам да поддържам връзка с кметовете по градовете да вземат нашите хора към вътрешността на страната. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР