Моите опасения са, че това разпускане в следващите дни ще

...
Моите опасения са, че това разпускане в следващите дни ще
Коментари Харесай

Борисов: От това разпускане ни очаква бум на заразата

Моите опасения са, че това разформироване в идващите дни ще докара до взрив. Бройте след Великден 6-7 дни и ще броим дали сме били дисциплинирана и виновна нация.
Тази прогноза за разпространяването на ковид в България изрази пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов, който дружно със заместник-министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков инспектира построяването на сектора от пътен възел „ Боаза “ до пресичането с пътя Луковит-Угърчин.
 
Премиерът Бойко Борисов още веднъж прикани жителите поради ковид да останат по домовете си, като посочи, че това е потвърдено най-хубавата мярка. Министър-председателят особено благодари на медиите за това, че приканват хората за същото и демонстрират тежката обстановка в други страни Премиерът още веднъж прикани жителите да останат по домовете си, като посочи за следващ път, че това потвърдено е най-хубавата мярка против разпространяването на ковид.
Борисов съобщи още, че с неспазването на ограниченията на процедура се санкционират тези, които са спазвали дисциплинираност . Министър-председателят добави, че е разпоредил на Министерство на вътрешните работи да бъдат оптимално прецизни във връзка с декларациите, подавани на изходите на обитаемоте места и изрази възмущението си от опитите да се лъже.
Във връзка със градежа на сектора Борисов изрази своето удовлетворение от бързия прогрес макар изключителната обстановка, в която се намира страната.
Виждате за какъв брой малко време , какъв голям прогрес има и то във време на рецесия “, означи Борисов.
На правата, която е с дължина близо 16 км, се почиства теренът, построяват се водостоци, правят се изкопно-насипни работи, построява се колекторна система, както и два селскостопански подлеза. Ще бъдат построени два пътни възела, четири моста и два виадукта. От цялата Автомагистрала Хемус остават за създаване общо 240 км, като прогнозата е до 2024 година аутобанът да бъде приключен от София до Варна.
За строителството на автомагистралата Агенция „ Пътна инфраструктура “ през вчерашния ден разплати нови 19 006 099,97 лева . за сектора Белокопитово-Буховци. По време на инспекцията на сектора служащите увериха премиера, че са получили заплатите си преди идните празници.
Според министър-председателя е значимо газопроводите и инфраструктурните планове да продължат да се построяват и където може, да се работи . По този метод оборотите на страната ще продължат да работят, въпреки и забавено в миг, когато поради пандемията стопанската система на света е спряла. Борисов подсети, че е значимо да се работи като се съблюдават всички ограничения за сигурност.
Премиерът дефинира като " провокация` желаното нарастване на цените от няколко топлофикации и изрази вяра прокурорите и служителите на реда да намерят отговорните.
В умозаключение Бойко Борисов подсети, че през март българското държавно управление е направило огромен пробив, намалявайки цената на газа за България с над 40% и то със задна дата.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 16 април
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР