Моите лични очаквания са за сравнително малко смени след ротацията.

...
Моите лични очаквания са за сравнително малко смени след ротацията.
Коментари Харесай

Василев: Очаквам малко смени в кабинета след ротацията

Моите персонални упования са за относително малко смени след ротацията. Структурни промени в кабинета по-скоро не чакам. Това съобщи финансовият министър Асен Василев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Това, което слушам от новините са най-разнообразни клюки. Държавата би трябвало да спре да се ръководи по клюки, институциите да си влязат в ролята, в случай че има нещо за следствие да се проверява, в случай че има нещо за съд, съдът да се произнесе. Докато се опитваме единствено с престрелки и клюки и недомлъвки да става цялото нещо просто няма да имаме естествена страна ”, разяснява Василев във връзка с протичащото се сред ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски и президента Румен Радев.

Той уточни, че се надява президентът да не направи нова политическа групировка, тъй като това е в несъгласие с Конституцията.

По мотив безплатното образование за студенти, Василев разяснява, че е добре българските студенти да могат да се възползват от това, само че то би трябвало да се случи посредством стратегия, като да вземем за пример програмата “Стамболов ”. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР