Моите колеги са по детски наивни, защото си мислят, че

...
Моите колеги са по детски наивни, защото си мислят, че
Коментари Харесай

Борисов се коригира: Заемите са толкова огромни, че дори ГЕРБ расте по-бавно от външния дълг

„ Моите сътрудници са по детски наивни, тъй като си мислят, че отсреща имаме систематични политически партии, които имат някаква тактика или цели. Срещу нас няма такова мислене. Дефицитът е толкоз надолу, заемите са толкоз големи, че даже ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България “, съобщи в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Българите би трябвало да знаят, че поради последните 3 години ще берем горчиви плодове. Много мъчно ще излезем от тази рецесия “, акцентира той.

„ Толкова подло всичко са подготвили в последните 3 години. Лъжа до лъжата, само че това не е истина. Но ние оставихме Спецов и в митниците същите хора, с цел да не могат да се измъкнат. Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата “, акцентира Борисов.

За цените на горивата Борисов съобщи: в този момент като няма дерогация какъв брой е горивото? Милиарди облаги през тези 3 години. Тези хора в последните години са се облагодетелствали доста. Видяха, че губят поддръжката в обществото. Обществото ги разкри. Те си направиха сметката, че в случай че изкарат с Мария Габриел министър председател още 9 месеца, ще стигнат дъното, а те желаят да съществуват още 2-3 година с цел да може партията да ги пази и по тази причина върнах записа на техния Национален съвет, където Асен Василев споделя, че Габриел е пленник и че ротация няма да има, акцентира Борисов. Асен Василев е интелигентен, той знае, че хазната е празна, знае какво би трябвало да се направи, в това число да се вдигнат налозите. Но някой би трябвало да пристигна и да извади от блатото страната, сподели Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР