Мохсен Норузи е екстрасенс от Иран, който има потресаваща дарба

...
Мохсен Норузи е екстрасенс от Иран, който има потресаваща дарба
Коментари Харесай

Ирански екстрасенс има мрачно предсказание за бъдещето на света

Мохсен Норузи е екстрасенс от Иран, който има потресаваща заложба - вижда в бъдещето.

Светът научи за него с помощта на известната телевизионна стратегия „ Битка на екстрасенси “, която той завоюва. Предсказанията на Мохсен постоянно се сбъдват, по тази причина и през днешния ден доста хора му имат вяра. За страдание, последните му видения за близкото бъдеще, по никакъв начин не са положителни.

Много от това, което Мохсен Норузи предсказва, съответстват с прогнозите на други популярни провидци, живели по друго време, в разнообразни столетия.

Известният ирански ясновидец бе един от тези, които потвърдиха прогнозата на астролога от XVI век Василий Немчин, че с идването на власт на „ черен човек “, 44-тия водач на далечна страна, ще избухне международна рецесия. Мнозина видяха плашещ знак в това и съществено започнаха да слушат думите на Норузи.

И някак той позна, тъй като 44-тият президент на Съединени американски щати беше Барак Обама и тъкмо по негово време стартира рецесията.

Иранският ясновидец е убеден, че комплицираната икономическа и политическа конюнктура ще продължи до 2020 година, а главен резултат от нея ще е радикалната трансформира на държавните устройства.

През 2014 Мохсен Норузи предсказа началото на терористичните актове и военните дейности по целия свят. Така за жалост и стана. Също по този начин той предсказва доста естествени катаклизми в разнообразни точки на света. Ясновидецът е убеден, че Третата международна война към този момент е почнала и никаква мощ не може да я спре. Освен това в най-близко време ще се усили количеството произшествия, макар че животът на Земята ще съществува още дълго.

Ако видите в какъв брой страни сега се водят военни дейности, то в тази информация може да се има вяра. Много военни специалисти разчитат картината в света сега не като начало на Трета международна война, която на първо място ще бъде нуклеарна, а като борба за въздействие и за запаси, най-много нефт.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР