Мохамед Салах преподписа договора си с Ливърпул до 2023 г.,

...
Мохамед Салах преподписа договора си с Ливърпул до 2023 г.,
Коментари Харесай

Мохамед Салах преподписа с Ливърпул, заплатата му се удвоява

Мохамед Салах преподписа контракта си с " Ливърпул " до 2023 година, заяви публично клубът. Според в. " Дейли Мейл " заплатата на нападателя се удвоява. Досега той е вземал по към 100 000 паунда седмично. Вече ще са 200 000.

Така египтянинът става най-скъпоплатеният футболист в историята на " алените ".

Салах мина на " Анфийлд " от " Рома " през предишното лято. В 52 мача той записа 44 гола, взе " Златната топка " за голмайстор №1 на Европа и куп награди на Острова.

" Ливърпул " реши да се обвърже дълготрайно с най-хубавия си състезател и да го възнагради обилно, с цел да парира опити на " Реал " (Мадрид) да го отмъкне. През пролетта се заприказва, че 26-годишният ас е попаднал в проектите на президента на " белите " Флорентино Перес.

Добра вест за почитателите на " Ливърпул " е, че в контракта няма закрепена цена за откупуване.

Мохамед Салах в този момент си почива след отпадането на Египет още в груповата фаза на Световното. В Русия той вкара и двата гола за " фараоните ".

" Ливърпул " разгласява изказване на треньора Юрген Клоп, в което той приветства новината и акцентира приноса на нападателя за предходния добър сезон на мърсисайдци и цялостното му значение за клуба. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР