Мохамед Салах обеща да направи всичко по силите си, за

...
Мохамед Салах обеща да направи всичко по силите си, за
Коментари Харесай

Мо Салах публикува актуална информация за контузията и отговаря на ядосаните египетски фенове след забележките на Юрген Клоп

Мохамед Салах даде обещание да направи всичко по силите си, с цел да се върне на Купата на Африка, откакто Юрген Клоп ядоса египетските почитатели.

Салах се върна назад в Ливърпул, с цел да се подложи на рехабилитация за травма на бедрото, получена във втория мач на Египет против Гана предходната седмица. Ливърпул и Египет се пробваха да останат на една и съща страница по отношение на проекта да върнат Салах в цялостна форма, само че в връзката бяха ясни пукнатини.

Мениджърът на Египет Руи Витория не беше удовлетворен от сътрудника на Клоп и Салах Рами Абас Иса, че провокира паника за обстановката, като приказва за степента на травмата. Салах също беше упрекнат в овакантяване на страната от египетската легенда Ахмед Хасан, който има вяра, че е трябвало да остане в Кот д'Ивоар, с цел да ги поддържа.

Египет се измъкна до етапа на елиминациите, откакто приключи наедно и в трите си мача в групата с 2-2 и може да не получи още веднъж услугите на Салах в шампионата, в случай че не стигне до финала на 11 февруари. Напад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР