Мохамед Салах може и да отсъстваше от Ливърпул през по-голямата

...
Мохамед Салах може и да отсъстваше от Ливърпул през по-голямата
Коментари Харесай

Текстовото съобщение на Мо Салах до съотборника му в Ливърпул след мача с Арсенал говори много

Мохамед Салах може и да отсъстваше от Ливърпул през по-голямата част от последния месец, само че той правеше всичко допустимо да има позитивен резултат, изключително за Харви Елиът.

Египетската звезда излетя по-рано през годината в опит да въодушеви Египет за славата на Купата на африканските народи. Усилията му бяха прекратени от травма, защото египтяните бяха победени при започване на етапите на директните елиминации, а в този момент Салах се опитваше да си върне цялостната форма.

Без него Ливърпул отстъпи в борбата за купата във Висшата лига, като загуби в Арсенал през уикенда, само че Салах към момента искаше да ревизира Елиът, един от неговите дубльори, с цел да види по какъв начин се оправя. Елиът постоянно е бил трогван от сходни жестове, изключително откакто признава, че е знаел, че в никакъв случай няма да узурпира египтянина в стартовите 11.

Той сподели за програмата за мача на Ливърпул: „ Подписах като дясно крило, знаейки, че ще е нужно знамение, с цел да заема мястото му! Трябваше да приспособявам играта си, само че имаше неща, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР