Мохамед Салах иска да остане в Ливърпул до края на

...
Мохамед Салах иска да остане в Ливърпул до края на
Коментари Харесай

Салах иска да завърши кариерата си в "Ливърпул"

Мохамед Салах желае да остане в " Ливърпул " до края на кариерата си. Нападателят обаче съобщи, че това зависи от клуба. " Ливърпул " подписа нови контракти с някои от главните си играчи. Настоящият договор на Салах изтича след по-малко от две години, а в последните месеци британски медии настояват, че има разминаване сред неговите претенции и препоръчаното от клуба.

" Ако питате мен, желая да остана тук до последния ден на футболната ми кариера. Но не мога да кажа доста по въпроса, тъй като не е в моите ръце. Зависи от това какво желае клуба, не от мен. В момента не мога да се видя да играя против " Ливърпул ". Това би ме натъжило. Трудно е, не желая да приказвам за това, само че в действителност би ме натъжило. В момента не се виждам да играя против " Ливърпул ", само че да забележим какво ще се случи в бъдеще ", съобщи 29-годишният Салах пред " Скай Спортс ".

Нападателят, който има 12 гола в 11 мача за " Ливърпул " през този сезон, изясни, че е желал да играе за алените още през 2014 година, когато за първи път игра във Висшата лига с екипа на " Челси ".

" Тогава " Ливърпул " се бореше за купата, атмосферата беше невероятна и си споделих: " Искам един ден да играя тук. " Заради това, когато бях в " Рома " и имаше диалози с " Ливърпул ", споделих, че бих пристигнал тук. Освен това, когато бях по-млад, играех с " Ливърпул " на " Плейстейшън "! Така че има връзка сред мен и клуба ", описа нападателят.

Салах е в серия от осем следващи мача с маркиран гол, а в случай че вкара на " Манчестър юнайтед " в неделя, ще стане първият футболист на " Ливърпул ", който се разписва в девет следващи срещи. Mениджърът на отбора Юрген Клоп съобщи, че Салах е футболисти в света и заслужава " Златната топка ".

" Звучи ми ужасно, само че това постоянно е моето мнение. Не мога да кажа, че съм най-хубавият - някои хора са съгласни, други не са. Но това постоянно е моето мнение. В главата си аз съм най-хубавият в историята. Опитвам се да имам тази убеденост. Няма значение дали някой е склонен или не ", добави Салах.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР