Мохамед Салах е поискал 500 хиляди паунда на седмица, за

...
Мохамед Салах е поискал 500 хиляди паунда на седмица, за
Коментари Харесай

Салах иска по 500 000 паунда на седмица, за да остане в "Ливърпул"

Мохамед Салах е изискал 500 хиляди паунда на седмица, с цел да възобнови контракта си с " Ливърпул ", твърди " Мирър ".

Настоящото съглашение на нападателя с мърсисайдци изтича след по-малко от две години, а мениджърът Юрген Клоп към този момент разкри, че се водят договаряния за оставането на египтянина на " Анфийлд ".

29-годишният Салах е измежду футболистите с най-висока заплата в " Ливърпул ". Нова договорка би го направила най-добре платения състезател в историята на клуба и по този начин би изпреварил по възнаграждение Върджил ван Дайк, който сега взима по 220 хиляди паунда на седмица.

Във вторник капитанът на " Ливърпул " Джордан Хендерсън приключи спекулациите по отношение на бъдещето си, като подписа нов дълготраен контракт с " алените ". 31-годишният футболист се съгласи на тригодишен контракт с алтернатива за удължение с още една.

Снимка: Reuters

Десният краен защитник Трент Алекзандър-Арнолд беше първият, който подписа нов четиригодишен контракт в края на юли. Той бързо беше последван от Фабиньо, Алисон, Върджил ван Дайк, Андрю Робъртсън и младокът Харви Елиът.

Според информациите в британската преса, спортният шеф на " Ливърпул " Майкъл Едуардс, който стои зад множеството от тези удължавания на договорите, ще напусне в края на сезона.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР