Мохамед аш Шамрани е служителят на саудитските военновъздушни сили, идентифициран

...
Мохамед аш Шамрани е служителят на саудитските военновъздушни сили, идентифициран
Коментари Харесай

Саудитският военен Мохамед аш Шамрани писал враждебни послания към САЩ

Мохамед аш Шамрани е служителят на саудитските военновъздушни сили, разпознат като причинител на нападението във военноморска база във Флорида през вчерашния ден, заяви губернаторът на щата Рон Десантис.

Четирима души, в това число стрелецът, бяха убити в базата в Пенсакола, а осем души са ранени. Нападателят е бил в американската база по стратегия за образование в границите на дългогодишна подготвителна стратегия на Военноморски сили, в която вземат участие съдружници на Съединени американски щати.

Саудитският боен е разгласил преди офанзивата враждебни към Съединени американски щати послания. Това заяви Франс прес, като се базира на института СИТЕ, който следи джихадистката интензивност онлайн.

Нападателят е написал, че Америка е нация на злото и ненавижда американците, тъй като поддържат и правят закононарушения освен против мюсюлманите, само че и против човечеството, разясни БНР.

" Аз съм срещу злото и Америка като цяло се трансформира в Нация на злото. Не съм против вас просто тъй като сте американци, не ви ненавиждам поради вашите свободи, ненавиждам ви, тъй като всеки ден вие подкрепяте, финансирате и правите закононарушения освен против мюсюлманите, само че и против човечеството ", гласи посланието в туитър.

Телевизия Фокс нюз заяви, че след убийството са били арестувани за разпити шестима жители на Саудитска Арабия.

Стрелбата в Пенсакола е втората в американска военноморска база тази седмица. Моряк от подводница в Пърл Харбър на Хаваите откри огън в сряда и умъртви двама души, след което се самоуби. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР