Могат ли Везните и Стрелците да станат щастлива двойка и

...
Могат ли Везните и Стрелците да станат щастлива двойка и
Коментари Харесай

Връзката на Стрелец и Везни се ражда от дълбока симпатия

Могат ли Везните и Стрелците да станат щастлива двойка и по какъв начин ще се развият връзките им в професионалната сфера, другарството или в всекидневието? Ето какво мислят астролозите за тяхната съгласуемост.
Везни и Стрелец
Астролозите са уверени, че Стрелец и Везни могат да основат съразмерен съюз, в който представителите на двата знака ще се усещат удобно дружно. Тези знаци имат сходни желания и светоглед, ценят независимостта и свободата. Но Стрелецът постоянно е необмислен, а Везните поддържат баланс.
Мъж Везни и жена Стрелец
Везни - Стрелец е двойка, чиято връзка се ражда от дълбока благосклонност. Момичето е отворено и откровено, изцяло и неразумно се доверява на колегата си, макар че нормално при започване на нова връзка се опасява да не се изгори. Младежът Везни демонстрира угриженост и постоянно остава гальовен и завързан към момичето Стрелец.
Голямата съгласуемост сред тези знаци се основава на сходен светоглед. И двамата:
елементарно намират общ език с партньора; весели; общителни и другарски настроени; схващат колегата с взор, докосване; показват възприятията си намерено.

В същото време мъжът-Везни се нервира от несъразмерната интензивност на приятелката си и за нея е мъчно да се помири с нерешителността му. Астролозите допускат, че за мощен и буен съюз тази двойка би трябвало от време на време да прекарва време надалеч един от различен, тъй че възприятията им да пламват с нова мощ.
За да се реализира цялостна естетика във връзката, съмняващите се Везни в завладяването на огнената жена би трябвало да проявят непримиримост и увереност. Мъжът може дълго да се съмнява в възприятията на избраницата си и да не схваща всичко за нея, само че в една връзка това ще се трансформира в незначителна дреболия. До него тя бързо ще се научи да управлява неудържимата си сила, присъща на характера й, и ще стане по-внимателна към личните си думи.
Съвместимостта на мъжете Везни с дамите Стрелец е 92%. Следователно представителите на тези знаци ще могат да живеят благополучен и дълъг живот.
Мъж Стрелец, жена Везни
Връзката той - Стрелец, тя - Везни в началото е построена върху откровено другарство. Те могат да вървят на къмпинг дружно, да играят компютърни игри с часове или да водят интимни диалози. И двамата се интересуват от опознаването на света на другия и взаимно облекчаване на неудържима пристрастеност към приключенията.
В тази двойка и двамата сътрудници се притеглят и провокират дълбока благосклонност. Те подсъзнателно усещат желанията и вътрешните прекарвания на избраника, осъзнават нуждата от персонална независимост на обичания човек. Но представителите на двата знака постоянно остават привлекателни за близките, което може да провокира изгаряща ревнивост, а ще накара даже щастливите и мощни двойки да се разделят.
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
В този съюз влюбените се изясняват без скрити сигнали, намерено показват своите мисли и стремежи. Тези двамата елементарно ще стигнат до компромис:
Стрелецът ще поддържа Везните в моменти на подозрение и ще помогне да се реализира душевно успокоение. Везните ще могат да успокояват огнения Стрелец в моменти на гняв. Ако зародят несъгласия във връзката, двамата елементарно ще намерят общ език и ще преодолеят трудностите без усложнения. И макар че съвместимостта в любовта е 90%, двойката Везни - Стрелец постоянно не узаконява  връзката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР