Могат да се върнат стари, нерешени проблеми Луната е в знак

...
Могат да се върнат стари, нерешени проблеми
Луната е в знак
Коментари Харесай

Могат да се върнат стари, нерешени проблеми

Могат да се върнат остарели, нерешени проблеми

Луната е в символ Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Сега можете да се почувствате доста мощни и уверени в себе си. Енергийният капацитет нараства, по тази причина не би трябвало да се губи време. Нужно е да се работи. Увеличават се упоритостите. Дните на Лъва са подобаващи за благотворителни каузи. 

Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално. 

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 15:08ч на 4 март

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. 

Следва 13 лунен ден от 15:08ч на 4 март до 16:12ч на 5 март

Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да се допре до незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. 

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, сме си го заслужили. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво тъкмо сме създали " неправилно " и в случай че е допустимо, да го изправим. 

Човек може да получи прояснение, защото настава алхимия на мислите, трансмутация на мозъка, духа и процеса на енергиен поток през каналите се ускорява. Необходимо е да се изчистят енергийните канали и менталния проект. 

Добре е да се грижите за себе си - използвайте всевъзможни подхранващи козметични средства, консумирайте повече здравословни артикули - те се усвояват съвършено. Отлично средство за подмладяване на лицето е маска от настъргано цвекло със заквасена сметана.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да бъде деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР