Мога само да поздравя играчите си. Те имат този характер,

...
Мога само да поздравя играчите си. Те имат този характер,
Коментари Харесай

Моу: Футболистите искаха да направят феновете щастливи

" Мога единствено да поздравя играчите си. Те имат този темперамент, това предпочитание, тази обич към почитателите ни. Имат отговорност да дават всичко от себе си, с цел да създадат тифозите щастливи ", съобщи старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо след успеха на римските вълци над Байер Леверкузен с 1:0 в първия полуфинален дуел сред двата тима в Лига Европа.

" Имали сме страхотни моменти, само че до момента в който пътувахме към стадиона, виждайки какво вършат почитателите за нас, даже и аз, който съм виждал всичко във футбола, бях разчувстван ", разяснява Специалния.

" Това не беше елементарен мач. Трудно е да играеш против Байер Леверкузен и да останеш съсредоточен през всичките 90 минути. Да се бориш за успеха, и да знаеш, че всяка контраофанзива може да е съдбовна. Футболистите се оправиха ужасно, с цел да завоюват първия конфликт от борбата ", сподели още наставникът на Рома.

" Родителите на Едо Бове заслужават хвалба, не аз. Той е извънредно вежлив, интелигентен и експерт, който се държи все едно е на 30 години. Миналия сезон щеше да влезе за 5 минути в края на мача, а в този момент към този момент бе титуляр в няколко дуела. Той усъвършенства доста прочувственото си положение в срещите. Това е моята работа, да оказвам помощ на играчите да израстват. Но знам, че с цел да е подобен страховит човек, очевидно има прелестно семейство ", приключи Моуриньо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР