Мога гордо да заявя, че аз съм най-тъпият актьор за

...
Мога гордо да заявя, че аз съм най-тъпият актьор за
Коментари Харесай

Мат Деймън: Гордо заявявам, че съм най-тъпият актьор за всички времена

Мога гордо да заявя, че аз съм най-тъпият артист за всички времена, най-лошият предприемач.

Това съобщи в утринния блок на Би Би Си холивудската суперзвезда Мат Деймън в наличието на Крисчън Бейл, с който си партнират в излизащия тази седмица на екраните филм "Пълно ускоряване “.

Носителят на Оскар направи това самопризнание във връзка отхвърли му да играе основната роля в "Аватар “, за която режисьорът Джеймс Камерън му предложил преди време 10% от приходите на кино лентата.

Деймън отказал, ролята отиде в Сам Уортингтън, филмът се трансформира в събитие освен в изкуството, само че и в боксофиса – до през днешния ден има доход от над 2,5 милиарда $, по който отстъпва единствено на "Отмъстителите: Краят " в историята на киното.

"Не желая да чувам, несъмнено не желая да го чуя ", усмихна се Деймън, когато водещият прошепка, че той се е лишил от цели 250 милиона $, полагащи му се от 10-те % от офертата на Джеймс Камерън.

"Най-болезненото за мен бе, че не играх във филм, режисиран от Джим (Джеймс Камерън) “, добави Мат Деймън, което удиви Крисчън Бейл: "Ти си изгубил четвърт милиард $, а те боли, че не си играл за Джим?! “ "Да, споделям, че съм подготвен идващия път да играя и без пари за него “, сподели Мат Деймън, а Крисчън Бейл услужливо предложи той да прибере 10-те % на Мат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР