Мога да ви дам само един конкретен пример, който не

...
Мога да ви дам само един конкретен пример, който не
Коментари Харесай

Валери Симеонов с култово изказване за германските власти

" Мога да ви дам единствено един съответен образец, който не е прочут на обществото. Но защото по стичане на събитията работното ми място е напълно покрай най-високите етажи на властта, мога да ви кажа, че на вашите сътрудници, господин Хаджиев, от Германия им трябваха много часове да се активизират, с цел да влязат в блока, където е въпросното " циганче " на 21 години - килърът ". Това разкри вицепремиерът Валери Симеонов в Казанлък.

От три области активизираха всички елементи да съберат кураж да влязат там, където от България отдалечено, не знам дали знаете, им се указваше в този вход е на този етаж е, ей по този начин е облечен, добави Симеонов.

Това е Германия, от която се учим. Това са силите на Германия, от която се учим. А огромните им терзания за влизането в този четириетажен блок бяха, че там бил обитаем с папуаси, това разбирайте от всевъзможни етноси хора, които са по този начин рискови от тяхна позиция, добави още Симеонов в коментар за арестувания Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова.

„ В синхрон работиха доста положителни екипи, изпратени от София, и за четири дни това зверско ликвидиране бе разкрито, макар че причинителят безусловно за 24 часа е напуснал България. Мисля си, че няма такова място в България, където да не може полицията в границите на един час да влезе и да си свърши работата “, сподели още Симеонов.

21-годишният Северин Красимиров, който избяга при околните си в Германия, ще се изправи пред съда, с цел да се реши по кое време ще бъде върнат в България. Това би трябвало да стане до 40 дни.

Тялото на 30-годишната журналистка беше открито в събота следобяд в шубраци край Дунав след подаден сигнал от жител. Всички открити движимости са изпратени в Института по криминалистика. Чакат се резултатите, които ще покажат дали по тях има оставени непознати отпечатъци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР