Мога да приведа доказателства, че общо взето Горбачов и Буш

...
Мога да приведа доказателства, че общо взето Горбачов и Буш
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Кукловодите ни са провинциални, Гоцев не беше големият играч

" Мога да приведа доказателства, че общо взето Горбачов и Буш се схванаха в Малта Русия да се изтегли от България и да се настани Съединени американски щати. Съединени американски щати е " Големият брат ". Първоначалната сделка е била Съединени американски щати да получат политическият, военният и финансовият надзор над страната, а икономическият надзор да остане за Русия, тъй като е прекомерно надалеч за Съединени американски щати тук и от тази позиция тук не престават да работят съветски олигарси в страната, само че контролът е изрично политически ".

Това разяснява писателят Калин Тодоров в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ", който написа новата си книга “Зад завесата: Големия брат ".

" Пропагандата по този начин твърдеше, че Големият брат е една огромна страна, която те обича и те кара да се чувстваш добре. Съединени американски щати навлезе в този облик, преди в частен диалог Иван Костов разяснява, че не може да отиде във Франция и да беседва с хората в Елисейския замък, тъй като ние сме прикрепени към Съединени американски щати ", сподели още той.

" Франклин Рузвелт го споделя във връзка с диктатора в Никарагуа тогава Анастасио Сомоса Гарсия, че " той може да е кучи наследник, само че е наш кучи наследник ". Борисов, Пеевски и Доган са кучи синове, само че са техни кучи синове. Един подкупен политик, за който знаеш, че е подкупен, за който можеш да докажеш, че е подкупен, той е елементарно управляем. Големите сили не се занимават с корупцията в страната ", разяснява Тодоров.

" Нашите кукловоди не са никакви кукловоди. Те са били маши в непознати ръце. Гоцев не беше огромният състезател. Големите играчи не са в България, те са външни. Нашите кукловоди са провинциални кукловоди ", приключи писателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР