Мога да отбележа, че в момента достигаме близо 150% от

...
Мога да отбележа, че в момента достигаме близо 150% от
Коментари Харесай

Зам.-министърът Крум Неделков: „Промяната“ остави хаос и 40-километрови опашки на Капитан Андреево

„ Мога да отбележа, че сега доближаваме близо 150% от доставките за предходната година, а когато встъпи в служба служебният кабинет бяхме на 30-35%. Тоест ние към този момент сме изпълнили доставките за предходната година и сме ги преизпълнили в рамките единствено на няколко месеца. Сигурен съм, че това е било задоволително, с цел да стигнат дърва за огрев до всички хора “, сподели пред Българска национална телевизия заместник-министърът на земеделието Крум Неделков по тематиката с дървата за огрев.

„ Служебното държавно управление завари в първия си ден безпорядък, хаос и безвластие в пункта Капитан Андреево. 40-километрови колони от чакащи тирове. Ние се заехме с нелеката задача да направляваме трафика и да организираме активността там, тъй като всичко това, което беше направено досега, беше без ясната концепция по какъв начин ще се случва организацията на формалния надзор “, уточни Неделков по тематиката „ Капитан Андреево “.

„ Бариерата е била вдигната и в страната, и в Европа, са влизали колета, без да бъдат следени от БАБХ, не е имало надзор “, сподели зам.-министърът.

Той акцентира, че сега частната лаборатория на Капитан Андреево не извършва безспорни никакви функционалности. Крум Неделков разясни, че служебното държавно управление е заварило безпорядък и хаос на Капитан Андреево.

„ Трябваше да се е работило с явен проект. Трябваше да контролираме трафика и да организираме контрола, сега централната лаборатория има по-голям потенциал “, добави Крум Неделков. Той отхвърли изказванията за преустановяване на правосъдни каузи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР