Мога да кажа само още веднъж, че съжалявам за майките

...
Мога да кажа само още веднъж, че съжалявам за майките
Коментари Харесай

Борисов: Правителството се крепи на всеки един от нас

Мога да кажа единствено още един път, че скърбя за майките на деца с увреждания. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по бТВ.

„ Доста поработихме с майките на деца с увреждания, дадохме 150 милиона лв. повече в бюджета. С едно обидно изявление на вицепремиера Валери Симеонов те бяха върнати на улицата. Извиних се от негово име няколко пъти “, сподели Борисов.

Той се надява, че Симеонов е осъзнал постъпката си. „ Имахме съдружен съвет и всички преценихме, че би трябвало да има опрощение. Целият съдружен съвет го помоли. Знам, че и Симеонов понася мъчно казуса, тъй като има в фамилията си човек с увреждания “, добави министър председателят.

Борисов акцентира, че това, което е поел като ангажимент към майките на деца с увреждания се извършва и ще продължи да се извършва.

Премиерът съобщи, че оставката на вицепремиера Симеонов не стои на дневен ред. Тя може да бъде поискана от неговите съдружни сътрудници в границите на Патриотичния фронт, както е съгласно съдружното съглашение, а не от ГЕРБ.

„ Оставката на Валери Симеонов стои на дневен ред при Патриотичния фронт, в случай че Волен Сидеров или Красимир Каракачанов я изискат. Аз имам съдружно съглашение с Патриотичния фронт “, сподели Борисов. Той отхвърли кабинетът да се крепи от Валери Симеонов:

„ Кабинетът се крепи на всеки един от нас “.

Във връзка с митингите против високите цени на горивата и бедността, министър председателят Борисов съобщи, че неговото държавно управление поставя огромни старания за намаляването на цените.

„ Направихме големи старания, с цел да понижим цената на горивата. Те ще продължат да падат, само че не поради митингите, а поради международните цени на петрола “, уточни Борисов. Надявам се митингите да спрат, тъй като цените на горивата падат, сподели той.

Във всяка една сфера се покачват приходите, акцентира Борисов.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР