Мога да кажа само, че съжалявам. Не знаех, че така

...
Мога да кажа само, че съжалявам. Не знаех, че така
Коментари Харесай

Дядото на прегазеното дете за смъртта на шофьора: Исках само да го заболи

" Мога да кажа единствено, че скърбя. Не знаех, че по този начин ще стане. Аз не желаех да убия този човек. Исках да го заболи. " Това сподели дядото на прегазеното от  камион дете, който е обвинен за убийството на лидера.
Прочетете още
46-годишният мъж, който е престъпно проявен, е упрекнат, че съзнателно е умъртвил водача на камиона. Престъплението е осъществено посредством пронизване с нож в прасеца, довело до кръвозагуба.

Бащата и чичото на 6-годишното момче, които също бяха арестувани, са разпитани и привлечени като очевидци.

До тежкия случай се стигна в понеделник, откакто детето ненадейно изскочи пред товарен камион на натоварения път за Ришкия проход.

Тогава камионът го блъснал. Шофьорът е спрял на метри след злополуката, само че е атакуван от ядосаната навалица и погубен в кабината на транспортното средство. 

Наблюдаващият прокурор Ангел Георгиев изиска най-тежката мярка задържане под стража:

" От събраните досега доказателства може да се направи аргументиран извод, че обвиненият е направил закононарушението. Потвърждават го доста очевидци. Съществува действителна заплаха да се укрие и да извърши ново закононарушение. Няма непрекъснато местоживеене ", сподели той за БТВ. 

" Данните не сочат изрично, че водачът е умрял в резултат на удара с нож. Искал е просто да го нарани. Няма данни, сочещи предумисъл ", заяви адвокатът на дядото - Величка Костова.

Обвиняемият поиска домакински арест, макар че няма непрекъснат подобен.

За това закононарушение плануваното наказване е от 10 до 20 години затвор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР