Мога да го сравня с индийския Махатма Ганди, а с

...
Мога да го сравня с индийския Махатма Ганди, а с
Коментари Харесай

Соломон Паси: Зеленски е украинският Васил Левски

" Мога да го сравня с индийския Махатма Ганди, а с български воин - това е украинският Васил Левски. Той освобождава своята страна ", сподели Паси по.

Той беше измежду защитите персони - политици, дипломати, някогашни и сегашни, общественици, поканени да участват на полемиката със Зеленски в Националния исторически музей. Впечатленията му след общуването със Зеленски били, че той е топъл и прочувствен човек.

Соломон Паси разяснява и резултата от визитата на украинския президент у нас.

" Първото, което получи, е че България се върна на моралната карта на Европа ", безапелационен е шефът на Атлантическия клуб.

Паси означи, че визитата у нас бе част от обиколката на Зеленски в три натовски страни - от България той излетя за Чехия, а по-късно за Турция. И добави, че ползата на България не е да е външна граница на Европейски Съюз и НАТО.

" Ние имаме интерес да сме в сърцето на Европейски Съюз и НАТО, където е доста по-сигурно умерено. Затова колкото повече НАТО се уголемява, толкоз по-добре и несъмнено за България. Смятам, че това бе доста добра опция да се заявим ", сподели още някогашният външен министър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР