Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна

...
Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив с конкретни политики |

„ Мога да допринеса за смяна в Пловдив, тъй като е сложна и предизвикателна борба. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че водачът би трябвало да е там, където е мъчно, с цел да се даде и кураж и мощ на хората, които желаят смяната. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за Дарик радио – Пловдив.

Нинова е лидер на листата с претендентите за депутати от левицата за 45-то Народно заседание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни изборни региони в страната бяха одобрени от Националния съвет на Българска социалистическа партия през вчерашния ден.

„ Българска социалистическа партия упорства за преотстъпване на част от събрания налог от приходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на страната от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, да вземем за пример, да направи един план, за който аз бих работила и към този момент работя - постройката на Българска народна банка да се трансформира в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията от останалите музеи на Пловдив „ Парите, които останат в общината, ще оказват помощ да създадем Марица едно доста по- прелестно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да оказват помощ във връзка с депата за отпадък ”, съобщи Корнелия Нинова.

Нинова посочи, че с предлагането на левицата за фамилно подоходно облагане, с което се понижават налозите на работещите фамилии с две деца, ще помогне на тези млади пловдивчани, които работят и имат деца, тъй като ще заплащат по-малък налог. Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, тъй като ще усили пенсиите с сред 20 и 30%. ”

„ Нашите оферти в региона на стопанската система са в помощ на дребните и междинни предприятия ще спомагат за по-добро развиване на стопанската система в Пловдив. Това е и национална политика на Българска социалистическа партия. Нашите оферти в региона на земеделието за преразпределяне на дотацията на дребни и междинни производители на плодове и зеленчуци ще оказват помощ на земеделските производители в региона. Национална локална политика без, несъмнено, да се месим в политиката на кмета и решенията на Общинския съвет могат да се съчетаят, с цел да допринесат за различен стандарт на живот ”, очерта решенията за възстановяване на статуса на пловдивчани и всички българи Корнелия Нинова.

„ За мен един от най-важните цели е развиването на културата и духовността. А Пловдив е извънреден център на просвета и нематериалност и по тази причина ние предвиждаме един % от Брутният вътрешен продукт на България да се отделя за сферата просвета и нематериалност. Ще работя по тази причина с всичките си сили ”, съобщи водачът на българските социалисти. 

Корнелия Нинова бе безапелационна, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското управление е на друго мнение, е тяхно право. „ Ние сме демократична партия с групови органи, и както виждате много огромна част от локалната конструкция в Пловдив стои зад мен. ”, акцентира тя.

„ На директния избор за ръководител в Пловдив гласувалите социалисти за политиката, която аз съставлявам бяха 86%. Този резултат е много по-висок даже от междинното за страната при провеждането на директния избор, където поддръжката бе сред 80 и 81%. Стъпвам на тези обстоятелства и потеглям да работим с пловдивските социалисти за първа политическа мощ в града ”, по този начин Нинова разяснява данните за поддръжката на пловдивските социалисти към нея.

Тя напомни, че всички, които участват в пловдивската листа за народни представители имат номинации от главните партийни организации: „ В листата няма нито един човек, който да не е номиниран от структурите. ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР