Мога да дам съвети на тези, които страдат от остеохондроза.

...
Мога да дам съвети на тези, които страдат от остеохондроза.
Коментари Харесай

Просто лечение на остеохондроза: ето как се излекува моя съпруг

Мога да дам препоръки на тези, които страдат от остеохондроза. Съпругът ми имаше болки в гръбнака, по-точно в долната част на гърба, колкото да стоеше от болежка.

Бяха го посъветвали да слага на гърба си 1,5-литрова пластмасова бутилка, цялостна с топла вода. Той опита този способ – болката изчезна, само че по този начин и не се отхвърли да прилага същото занимание: понякога слага бутилката на гърба и я търкаля по него.

Упражнението е просто, само че както се оказа, дейно. И лишава единствено 15 минути.

Необходимо е да легнете.

Някои по някаква причина не схващат по какъв начин да приложат упражнението при остеохондроза. Писах, че съпругът ми беше посъветван да взима половин литър пластмасова бутилка, цялостна с топла вода, и да я оставя на пода за 15 минути.

Съпругът ми започна да извършва това упражнение всекидневно и болката в гръбнака изчезна. Мислех, че всичко е ясно, изключително откакто доста хора ми писаха благодарствени писма за тази рецепта: и че тя им е помогнала!

Но се оказа, че се появяват въпроси като: по какъв начин се разполага бутилката – по продължение на гръбнака?

Разбира се.

Легнете на подложка, сложете бутилка топла вода под долната част на гърба и, като вдигнете лактите си, я плъзнете по гръбначния дирек до шийния прешлен и назад. И по този начин, 15 минути. Отначало ще е мъчно, само че след две седмици ще свикнете.

Упражнението е просто и дейно. По-добре е да го вършиме два пъти дневно – заран 15 минути и вечер също по толкоз.

Когато съпругът ми се възвърне от ужасната остеохондроза, той ми сподели: “Моля, пиши на всички да не се отхвърлят и да вършат упражнението постоянно след всяко физическо натоварване. ”

Например, ако ходите на пазар и би трябвало да носите артикули по 5-6 кг, незабавно приложете упражнението за предварителна защита.

Затова вълшебната бутилка постоянно би трябвало да ви бъде на разположение. Просто не бъдете мързеливи.

Не изхвърляйте дървените стърготини!

Дълго време ме измъчваше остеохондроза, до момента в който не открих рецепта против тази болест.

Изсипете в тенджера 1,5 литра студена вода, сложете 3 шепи дървени стърготини и ги поставете на котлона. През това време си пригответе легло. Пригответе чаршаф, върху повърхността поставете найлон.

Веднага след като водата кипне, я излейте в друга купа.

Върху найлона внимателно подредете дървените стърготини във мислена линия на гръбначния стълб, от горната страна постелете марля.

Легнете върху горещите стърготини и се покрийте с топли одеяла.

Първоначално ще ви пари малко, само че ще свикнете с топлината. След втората процедура забравих за остеохондрозата. Като цяло, направих 7 процедури и за 2 години не съм припарвала до лекарите.

Моето избавление е студената вода.

Реших също да споделя методите си за облекчение на болката в гръбначния дирек и ставите при остеохондроза без таблетки, смеси, разтривки и други медикаменти. Само с вода. Студена вода.

Сутрин ставам, измивам зъбите си, измивам лицето си, пълня ваната със студена вода и лягам в нея. Опитвам се да се потопя във водата внезапно.

Процедурите започват от 20-30 секунди, увеличавайки всяка последваща сесия с 10-15 секунди. Времето на процедурата би трябвало да стигне до 1-2 минути. Направете 10-20 вани в продължение на 1-2 минути и по-късно още веднъж увеличете времето на процедурата постепенно до 5 минути, като се концентрирайте върху вашето положение.

След като лежите във ваната, можете, в случай че желаете да потопите главата си. Излизайки от банята, се разтрийте добре с забрадка или масажна четка, сложете топла хавлия и останете в топла стая за 15-20 минути. Между другото, банята би трябвало да бъде топла. Правете поне 2 такива бани на седмица.

През топлия сезон, от май до септември, вземам студена баня два пъти на ден: заран и вечер. И защото става по-късно студено, я върша 1 път дневно.

Честно казано първия път се опасявах: „ О, в случай че хвана продължителен бронхит? О, ще умра от мраз в тази баня ”. Но тогава се взех решение: След първите процедури си помислих, че ще се разболея или ще се случват по-лоши неща… Но – не! Не настинах, не се разболях, а в противен случай – гърбът, кръста и ставите стопираха да ме болят.

Вижте още: Яжте мед всеки ден и вижте какво ще се случи с тялото ви!

Чувството след ваната е като вдишването на чист въздух. На сутринта ви дава сила, зарежда ви с положително въодушевление, а през нощта – с добър сън.

Когато постоянно се къпя със студена вода, не се разболявам от грип и остри респираторни инфекции. Случвало ми се е да не се изкъпя и да усещам, че нещо ми липсва, а в случай че мине повече от седмица или две, гърбът стартира да ме боли.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР