Моето виждане е, че предизборната кампания можеше да бъде проведена

...
Моето виждане е, че предизборната кампания можеше да бъде проведена
Коментари Харесай

Георги Марков с интересна прогноза: Борисов ще гледа отстрани и ще си пуши пурата

Моето виждане е, че предизборната акция можеше да бъде извършена през май, когато времето е по-топло. Друго е да правиш акция през март. Това счита някогашният парламентарен арбитър акад. Георги Марков.

"Ако обстановката наложи, президентът може да промени датата на изборите, само че в границите на конституционния период - два месеца след привършване на работата на Народното събрание ", разяснява той.

Във връзка с това по какъв начин ще се показват партиите на идния парламентарен избор Георги Марков съобщи, че чака провал за Българска социалистическа партия. Според него левицата не е подготвена и не си е направила разбор на обстановката. За ГЕРБ той сподели шегувито, че тази година Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има 20-годишен празник. Марков напомни, че три пъти е бил министър председател, откакто Царят го е предложил за основен секретар на Министерство на вътрешните работи. И акцентира, че няма ГЕРБ без Борисов.

"Този парламент изкара този мандат, тъй като имаше болшинство, което да го поддържа ", сподели още Марков.

Бившият конститиционалист обаче обърна внимание, че Борисов би трябвало да внимава накого се доверява. Нарече тези хора "вентилатори " и заръча на премиера да минава с вентилацията. Георги Марков уточни, че в ГЕРБ има две неточности - изгонването на Цветан Цветанов и говоренето на някогашния втори в партията против своите.

"Най-лошата обстановка, в която Бойко може да попадне, е водач на опозицията. Да си пуши пурата и да им вика - „ Правете кворума, управлявайте, да ви видя “. Натам отива работата, да се играе 2013 година ", разяснява още Георги Марков.

"Ще имаме серия от избори, партиите са слаби. Непрекъснато се занимаваме с всичко друго, само че не и с характера на изборната система. Затова ще се събудим с един слаб парламент, който няма да сътвори държавно управление ", предвижда другояче той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР